Sex

5 intimnih pitanja koja muče SVAKOG MUŠKARCA: A evo i odgovora!

Ovo su najčešća pitanja i dileme koje muče muškarce vezano za seks, a odgovori će vas možda iznenaditi.

28.07.2022 22:00

5 intimnih pitanja koja muče SVAKOG MUŠKARCA: A evo i odgovora!
Foto: Shutterstock

Muškarci dnevno bar 20 puta pomisle na seks, rezultati su brojnih naučnih istraživanja. Za razliku od žena koje najčešće razmišljaju o tome kako će izgledati kad se skinu, da li su debele ili imaju celulit, muškarci imaju neka druga pitanja u glavi.

Iako se to možda ne bi moglo zaključiti, ali i jači pol ima brojna pitanja i nedoumice vezane za seks.

Srećna republika donosi 5 najčešćih intimnih pitanja koje muče muškarce, ali i daje odgovore na ista.

shutterstock.com

Veličina jeste bitna ali ne i presudna

1. Da li je veličina zaista važna?

Muškarce ovo pitanje muči češće nego što se misli. Ima i onih koji su opsednuti veličinom svog penisa, a gotovo svaki muškarac bi voleo da ima još nekoliko santimetara više nego što ima. Pa da razrešimo ovu dilemu jednom za svagda. Veličina vašeg vršnjaka zaista nije presudna za dobar seks, mnogo je bitnija tehnika. Čak ukoliko je penis prevelik, velike su šanse da će to iskustvo za ženu biti bolno. Opet, s druge strane, ne valja ni kad je suviše mali. Zlatna sredina je ipak najbolja kad je veličina muškog polnog organa u pitanju.

2. Koliko je važno vreme trajanja seksa?

U želji da ne svrši suviše brzo muškarci koriste razne trikove poput razmišljanja o nečem sasvim trećem. Ipak, isti trikovi seks ponekad mogu odužiti i na više od pola sata što je za ženu već poprilično neugodno. Žene kažu da jeste važno vreme koliko seks traje, ali ne valja ni kad je traje predugo. U principu, seksualni odnos između 15 i 20 minuta je sasvim zadovoljavajuć.

Foto: Shutterstock

Predigra ne mora da počne u krevetu može to da bude i seksi poruka

3. Da li je predigra precenjena ili potcenjena?

Većina žena voli predigru zato što im je potrebno više vremena da se seksualno uzbude za razliku od muškaraca. Predigra nije samo ljubljenje i maženje, to može biti način na koji vam muškarac priča, njegov promukao glas, „prljave seksi“ poruke koje vam šalje pre nego što se dohvatite u krevetu. To naravno ne znači da ženi neće prijati seks na brzinu na kuhinjskom stolu bez predigre. Nije pitanje koji je bolji jer su to različiti načini vođenja ljubavi i sve zavisi od toga šta ubuđuje vašu partnerku.

4. Šta ako žena ne doživi orgazam?

Ženama je orgazam bitan isto kao i muškarcima, samo što one teže doživljavaju vrhunac, ali zato mogu da imaju više orgazama odjednom za razliku od jačeg pola. Naravno da je ženski orgazam važan, ali to često nema veze sa samim seksom i muškarcem s kojim vode ljubav. Najbitnije je dovesti ženu u stanje potpune opuštenosti i uživanja da nema vremena ni da misli o vrhuncu i orgazam će sam doći.

shutterstock.com

Oralni seks je za mnoge muškarce vrhunac zadovoljstva

5. Da li je oralni seks bolji od običnog?

Oralni seks za mnoge muškarce je vrhunac zadovoljstva posebno kad žena zna šta treba da radi. S druge strane, bar prema mišljenju muškaraca, mnoge žene ne vole ili nerado pristaju da i same budu oralno zadovoljene. Istina je da i žene obožavaju oralni seks samo većina muškaraca se retko spušta „tamo dole“. Najgore što možete da učinite je da ženu primorate na oralni seks bez obzira da li je u pitanju vaše ili njeno zadovoljstvo već porazgovarajte o razlozima zašto odbija oralni seks i pokušajte da pronađete kompromisno rešenje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)