Sex

PREDIGRA ŠAMPIONA: Uz ovih 6 stvari svaka žena će poludeti za vama!

Dok su muškarcima intimne igrarije sprint, kod žena su one više kao maraton. Da biste pomirili ta dva sveta i zajedno uživali u krevetu, potrudite se da je zagrejete i videćete da neće moći da vam odoli.

10.02.2022 19:00

PREDIGRA ŠAMPIONA: Uz ovih 6 stvari svaka žena će poludeti za vama!
pexels.com

Ženama pre seksa treba više vremena da postignu “optimalnu radnu temperaturu”, i zato, dragi muškarci, nemojte da žurite! Ukoliko želite da vas moli da je odvedete u krevet, igrajte malo i po njenim pravilima.

Zapamtite, u seksu nije važna brzina nego kvalitet, odnosno količina strasti. Što je više strasti , užitak će biti veći. Žene jednostavno obožavaju nežnosti i sa time nikada nećete pogrešiti. Portal Srećna Republika vam predstavlja ovih šest trikova koji će vašu lepšu polovinu naterati da vas poželi kao nikad pre.

1. Usporite

Seks nije trka, obaranje rekorda niti borba za medalju. Žene vole predigru i puno dodira. Polako je dirajte po stomaku, rukama, nogama... Polako je ljubite svugde, a u početku se posebno koncentrišite na potiljak, od toga žene polude. Dodire uključite i u komunikaciju čim vam se ukaže prilika, dirajte je po licu dok priča ili po kolenu dok ispijate kafu.

pexels.com

Par se ljubi

2. Dajte joj mrvice i čekajte

Počnite da je ljubite po telu pa stanite i pustite da malo čeka. Samim tim, preuzmite kontrolu. Ukoliko bude želela da nastavite, ostavite je da pričeka još malo. To ih uzbuđuje.

3. Puno nežnih poljubaca

Što su poljupci nežniji, njena strast je veća. Pokažite da ste pravi ljubavnik, a ne samo seks-mašina. Suzdržite se u početku od previše agresivnih poljubaca, koncentrišite se na rad usnama, ali i njihove mete, vrat i područje oko ušiju, koje su većini žena erogene zone.

pexels.com

Par se ljubi u moru

4. Grickajte je pomalo

Između nežnih poljubaca malo je gricnite, posebno ušne školjke i donju usnu, savetuje portal indiatimes.com. Budite i dalje nežni, ali na momente malo konkretniji. Vrpoljiće se od zadovoljstva.

5. Govorite joj koliko je želite

Šapućite joj koliko vam je lepa i koliko je želite. Neka oseti topli povetarac vašeg daha na uhu, mnoge žene se od toga naježe i "polude".

6. Budite nepredvidivi

pexels.com

Devojka ljubi dečka

Nemojte pre seksa uredno slagati odeću. To će ohladiti i najvatreniju ženu. Budite spontani i nepredvidivi. Bolje je da ne zna koji je vaš sledeći poptez jer je neizvesnost takođe uzbudljiva. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)