Sex

OVO SU NAJBOLJE POZE ZA POČETNIKE U VOĐENJU LJUBAVI! Spremite se za pravu akciju sa partnerom!

U seksu nema nepoznatih stvari niti onih koje ne možete savladati, a Srećna Republika otkriva do detalja 5 poza za početnike!

15.05.2022 20:00

OVO SU NAJBOLJE POZE ZA POČETNIKE U VOĐENJU LJUBAVI! Spremite se za pravu akciju sa partnerom!
shutterstock.com

Seks za sve početniike je prosto neodoljiv, zbog čega nije sramota držati se osnovnih seksualnih poza koliko god dugo želite.

Svakako imajte na umu da je to sasvim prirodna stvar i da šta god uradili ne možete mnogo da promašite temu.

Savet je da u početku ne insistirate na složenijim pokretima sem ako vaše telo nije preterano savitljivo ili u odličnoj kondiciji. Opustite se i uživajte, eskperimentišite sa partnerom postepeno na svim poljima.

Vremenom ćete saznati šta vaš partner voli i šta da radite kako biste maksimalno udovoljili jedno drugome.

Vaš partner i vi se morate međusobno i tokom seksa upoznavati kako biste shvatili kako i šta kome odgovara, kao i koji tempo. 

shutterstock.com

Prepustite se strastima

- Važno je da vodite računa o svom tempu. Nema razloga da žurite u krevetu jer to bi moglo da izazove anksioznost. U tom slučaju dolazi do zbunjivanja ili bola. Umesto toga usporite. Čitajte govora tela jedni drugima i pokušajte da ostanete fokusirani što je više moguće. Ako ste oboje novi u tome to nije problem, možete zajedno da otkrijete šta volite eksperimentisanjem i budite otvoreni za isprobavanje novih stvari. Nemojte se plašiti da se nasmejete ako nešto „pođe naopako“. Procenite svoja očekivanja i uskladite ih sa svojim partnerom - rekao je Tristan Vidmark, globalni ambasador strasti za brend seks igračaka "Ve-Vibe" za portal Buste.

Srećna Republika prenosi 5 seksualnih poza za same početnike.

1. Misionarska poza

 

Ovo je poza u kojoj podjednako uživaju i oni mnogo iskusniji.

Žene je posebno vole pošto omogućava prisnost kao i kontakt očima. Pogled na partnera je jako bitan kako u seksualnom, tako i u emotivnom smislu.

Počnite tako što ćete ležati na leđima u tradicionalnom misionarskom položaju.

Neka vaš partner pomeri kukove više ka krevetu dok ga vi obavijate nogama. Možete i da povučete noge prema sebi. S druge strane vaš partner može blago saviti noge u kolenima, a vi vaše podignite onoliko koliko ste u mogućnosti vodeći računa da je baš to ono u čemu i vi podjednako uživate.

Pošto ste oboje ste u udobnom položaju sada se samo fokusirate jedno na drugo i uverite se da oboje dobijate ono što vam je potrebno.

2. Kaubojka

Sam naziv govori sve.

Vaš partner leži na leđima dok ga vi u svojstvu prave kaubojke "jašete".

Ne možete nikako da omanete, jednostavno savijte noge u kolenima i nađite tempo koji će i jednom i drugom najviše prijati.

Možete koristiti i svoje ruke da balansirate na partnerovim grudima ako je potrebno, a najvažnije je poskakivanje gore-dole.

Kaubojku možete isprobati bilo gde, na krevetu, stolici ili garnituri u pauzama filma.

Možete da se krećete brže ili sporije koliko god želite, a možete da se nagnete unazad tako da vaša težina više leži na njegovim butinama.

3. Kašika

U ovom položaju samo lagano privucite kolena i dopustite vašem partneru da uđe u vas s leđa.

Kašika je savršena za rani jutarnji seks ili za dane ili noći kada se ne osećate toliko energično.

Savršena za početnike, a ova primamljiva poza može biti zaista intimna i puna ljubavi ako to želite budući da ste prisno pribijeni jedno uz drugo.

unsplash.com

Kašika je naidelanija poza za buđenje

Prilikom zauzimanja početnog položaja vodite računa da vaše kukove postavite malo višim od partnerovih.

Lagano možete i da podignite gornju nogu kako bi vaš partner mogao da uđe u vas.

Kada se vaš partner i vi pravilno uklopite možete jednostavno da uživate bez potrebe da se držite uspravno ili savijate u nezgodnim položajima.

4. Dogi stajl

Oslonite se na ruke i kolena i raširite noge tako da vaš partner može da kleči iza vas.

Možda ćete morati da pomerite noge dalje ili bliže u zavisnosti od razlike u visini tako da se ne plašite da se prilagodite.

Ovo je idealno za početnike pošto možete isprobavati različite intenzitete i varijacije položaja.

Da bi vam bilo udobnije možete staviti jastuk ili peškir ispod vaših kukova.

Ovaj položaj uključuje polaganje lica nadole sa blago podignutim kukovima. Lako je da se opustite dok vaš partner ulazi u vas otpozadi, a možete "začiniti" stvari malo pomerajući kukove okolo da biste stvorili još bolji osećaj.

5. Poza 69

Oba partnera ovde leže na boku okrenuta jedan prema drugom dok istovremeno jedan drugome pružaju oralni seks.

Oralni seks je odličan za početnike jer vam daje priliku da otkrijete šta vaš partner voli dok mu vi omogućavate zadovoljstvo.

S druge strane, i on istražuje šta to vama odgovara kako bi i ubuduće znao.

unsplash.com

Oralnim seksom upoznajete telo vašeg partnera

Bez obzira na to da li se vi i vaš partner osećate strastveno ili moćno u krevetu, poza 69 se savršeno u sve uklapa i nikoga ne izostavlja.

Ne stidite se i uživajte u vašem partneru!

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)