Brak i veze

7 delova tela koji muškarci OBOŽAVAJU na vama! Iznenadićete se koliko ste u zabludi

Nametnuti standardi lepote koji se ženama serviraju iz medija često nemaju veze sa realnošću. Verovali ili ne, grudi su tek na 7 mestu ženskih atributa kojima muškarci ne mogu da odole

20.07.2022 21:00

7 delova tela koji muškarci OBOŽAVAJU na vama! Iznenadićete se koliko ste u zabludi
Foto: Shutterstock

Bujne grudi, pune usne, duge noge i zaobljena zadnjica je današnji ideal ženske lepote. Kad se tome dodaju lepotice i savršene manekenke koje se smeše sa stranica časopisa ne čudi što su mnoge žene nezadovoljne  sopstvenim izgledom. Ali, nametnuti standardi lepote često nemaju veze sa realnošću i muškarci često biraju partnerke na osnovu nekih drugih i samo njemu svojstvenih kriterijuma.

Mnoge dame biće iznenađene kad shvate da to nisu baš oni delovi tela za koje one misle da muškarci vole.

Srećna republika donosi 7 delova tela koje muškarci prosto obožavaju na ženama.   

Pixabay.com

Ženska kosa i njen miris su nedoljivi za muškarce kao i potreba da prstima prođe kroz vašu kosu

1. Kosa

Prvo što će muškarci primetiti na ženi je njena kosa bez obzira na to da li je duga ili kratka. Oni obožavaju način na koji vaša kosa blago miriše na vaš šampon. Muškarce izluđuje način na koji vam kosa pada preko očiju i često imaju potrebu da taj nestašni pramen sklone sa vašeg lica i zakače ga iza uha. Jači pol voli način na koji svetluca vaša kosa što ga tera da prstima kroz vašu kosu.

2. Oči

Iako mnoge dame veruju da muškarci prvo primete grudi na ženi, to nije tačno. Oni prvo gledaju vaše oči. Njihova boja, način na koji se zacakle kad ga ugledaju ili se skupe kad se smejete je prosto očaravajući za muškarce. Zato drage žene nemojte da krijete svoje oči već ih istaknite neka budu najlepši ukras na vašem licu. Sama boja očiju je potpuno nebitna.

Pixabay.com

Oči su joj jedan ženski adut koji je jačem polu neodoljiv

3. Koža

Mekana i glatka ženska koža koja prosto mami na milovanje još jedan je deo vašeg tela kome muškarci ne mogu da odole. To je jedan od razloga zašto će muškarac uvek više voleti seks sa vama nego da se sam zadovolji. Osećaj kože na koži se jednostavno ne može pobediti.

4. Ključna kost i oblina vašeg vrata

Postoji nešto u vezi sa ključnom kosti što je čini jednim od ženskih delova tela koje muškarci vole. Njima je to neodoljivo. Pregib između vrata i ključne kosti prosto ga mami na poljubac. Zato, drage dame, umesto dubokog dekoltea otkrijete ovaj deo tela i videćete da ni jedan muškarac neće moći da vam odoli.

Shutterstock

Ključna kost i ženski vrat mami na poljupce

5. Pupak

Pupak je još jedan deo ženskog tela koji muškarci obožavaju. Istini za volju, žene baš i ne razumeju zašto je to tako posebno što svi pa i muškarci imaju pupak. Tajna je u tome što je pupak blizu pubičnoj kosti i sam pogled na ovaj deo ženskog tela kod jačeg pola izaziva ubrzan rad srca i raspaljuje njegovu maštu.

6. Obline

I vrapci na granama već znaju da muškarci obožavaju ženske obline. I ne samo grudi već kompletan oblik ženskog tela. Način na koji dame hodaju dok njišu bokovima, noge ili puna zadnjica koja ga prosto mami da je uhvati rukama. Svaki pokret odiše ženstvenošću zato muškarci jednoglasno poručuju damama da  ne uništavaju svoje telo bespotrebnim operacijama. Čak i po koji kilogram viška može ih uzbuditi. Onaj muškarac koji je imun na ove ženske čari ili mu to smeta, pa drage dame zapitajte se da li uopšte treba da budete u vezi sa takvim čovekom.

Pixabay.com

Ženske grudi bez obzira na veličinu su potpuno neodoljive muškarcima

7. Grudi

Ženske grudi i način na koji poskakuju dok žena hoda prosto hipnotišući deluje na muškarce. Zato nije ni čudo što bulje u ovaj deo ženskog tela, zašto obožavaju da ih dodiruju ili da jednostavno stave glavu na vaše grudi kao jastuk. Njima je potpuno svejedno koje su veličine, da li su male ili velike sama činjenica da imate grudi je dovoljna da izludi muškarca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)