Odrasli

Želela sam malo da uvećam usne, ali ono što je usledilo bio je PAKAO!

Aktuelni modni trendovi naveli su ovu mladu ženu da filerima uveća usne da bi dobila senzualniji izgled, ali one su joj se zbog alergije uvećale čak 4 puta. Njena mama je rekla da joj je lice zauvek uništeno kada ju je videla.

21.06.2022 09:00

Želela sam malo da uvećam usne, ali ono što je usledilo bio je PAKAO!
TikTok- charisevans99

Engleskinja Čeris Evans (22) rešila je da isproba aktuelni trend punjenja usana filerima i to za 105 evra.

Rezultat procedure su bile usne koje su izgledale 4 puta veće nego što je trebalo da budu.

- Izgledala sam kao gumena lutka za naduvavanje! Čak su se i doktori smejali mojim "ribljim usnama". Razumem da usne uvek malo nateknu posle intevencije, ali ovo je bilo preterano. Otišla sam kod mame koja mi je, kada me je videla, samo rekla da mi je lice uništeno - požalila se ova mlada žena, a preneo Daily Mail.

TikTok- charisevans99

Alergija na filere je česta

Budući da usne nisu prestajale da rastu, Charis je morala da ode do obližnjeg doma zdravlja u 2 sata ujutru da bi joj dali lekove protiv alergije.

- Očigledno sam bila alergična na neki sastojak kojim su mi punili usne. Kada sam ušla kod doktora i on je počeo da se smeje mojim ogromnim usnama. Osećala sam da mi usne toliko rastu da će jednom pući. Srećom nosile su se maske zbog pandemije, tako da ja svoju nisam skidala gotovo nikad - priseća se ova žena.

 

 

Nedelju dana posle intervencije i lekova protiv alergije, usne su počele da se smanjuju.

- Morala sam da pazim šta jedem. Ukoliko bih jela začinjenu ili ljutu hranu one bi počele da peckaju i da se ponovo povećavaju. Mama mi kaže da kada jedem nešto ljuto, usne ponovo izgledaju isto kao da sam ih tog dana radila - odgovorila je Evansova.

Charis ima i dvoje dece, Sofiju (2) i Bobija ( 7 meseci) i zaklela se da ona sama nikada više nijednu esetsku intervenciju neće uraditi, niti će dopustiti deci da urade.

- Mogu samo da zamislim kako je mojoj mami sa mnom. Svojoj ćerki Sofiji ne bih dopustila da uradi ovo što i ja, to je čista ludost! Nekima je to bilo smešno, dok je recimo moja baka u potpunosti okrivila mene - rekla je ova mlada mama.

Ona je dodala da bolovi u usnama još nisu prestali.

- I dalje osećam bolove. Poručila bih devojkama da dobro razmisle o tome pre nego što ubrizgaju filere za usne. Uradila sam ih jer je to bio trend u to vreme i mnoge mlade devojke su to radile, ali bol i trauma nisu bili vredni toga - zaključila je Evansova.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)