Ispovesti

NAJBIZARNIJI RAZLOG ZAŠTO ME MUŠKARCI ODBIJAJU: Ne veruju koliko imam godina!

Ova žena je posle smrti supruga okušala sreću na sajtovima za upozavanje, međutim od tada dobija negativne komentare jer svi je optužuju da laže o tome koliko godina zapravo ima!

27.05.2022 14:00

NAJBIZARNIJI RAZLOG ZAŠTO ME MUŠKARCI ODBIJAJU: Ne veruju koliko imam godina!
instagram-eudoraokoroandrew

San mnogih dama je da izgledaju ako ne mlađe, a ono makar adekvatno svojim godinama. Mali je broj srećnica koje izgledaju dosta mlađe nego što zaista jesu, a ova žena je jedna od njih.

Eudora Okoro je di-džej i instruktorka plesa koja je uz to i udovica, pa je okušala sreću i na sajtovima za upoznavanje.

Ona je fascinirala svet izjavom da muškarci koje upoznaje na "dejt sajtovima" misle za nju da je neozbiljna pošto joj niko ne veruje da ima onoliko godina koliko ona tvrdi.

 

- Prilazili su mi muškarci od 19 i 20 godina, misleći da imam 30 do 40 maksimalno. Istina je da imam 60 godina u šta niko ne veruje! - odgovorila je ova žena.

Ona je priznala da je pre 3 godina postala udovica i jedino je mogla putem interneta da upoznaje muškarce, pogotovo ukoliko se uzme u obzir da je tek nastupila korona.

- Posle nekog vremena sam na aplikacijama za upoznavanje smanjila broj godina za punih 10. Ipak i pored toga sam dobijala komplimente da izgledam mlađe. Jedna kompanija koja se bavi reklamiranjem proizvoda za podmlađivanje me je odbila da budem njihov promoter uz obrazloženje da za svoje godine ipak izgledam previše dobro - objašnjava Eudora.

 

 

Ona navodi i da je kroz celu srednju školu bila mršavica i da je jela na silu kako bi se malo popravila, ali reči njenog oca su bile presudne.

- Rekao mi je da povedem računa o tome šta jedem da ne bih prošla kao moja majka, koja je takođe do 30-e bila vitka, a kasnije se ugojila. Od tada sam još počela da pazim kako se hranim. Moj dan započinje šejkom od voća ili povrća, a trudim se da što više imam biljnu i zdravu ishranu na meniju. Prijatelji iz srednje kada me vide, tvrde da im pripadne muka od mog izgleda - kroz šalu rekla je ova žena, a preneo Daily Mail.

Kao odgovor na pitanje kako uspeva da izgleda tako mlado Eudora ima više rešenja.

- Pored zdrave ishrane i redovnog vežbanja, dodala bih da je hidratacija organizma jako bitna. Svakoga dana pijem bar 2 litra vode i redovno koristim kreme sa zaštitnim faktorom - reči su ove žene koja deluje kao da je ipak popila gral večne mladosti.

Eduardin jedini problem je da pronađe muškarca koji ima dovoljnu količinu samopouzdanja da prihvati njene godine i to kako ona izgleda sa svojih 60.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)