Brak i veze

POLA MILIONA PREGLEDA ZA TRUDNU ALJKAVUŠU: Radije ću deliti pseći krevet nego obući haljinu!

Britanska novinarka koja se retko tušira, ne pere kosu, zube, niti garderobu je uveliko trudna, a njenom vereniku ništa od toga ne smeta!

26.05.2022 15:00

POLA MILIONA PREGLEDA ZA TRUDNU ALJKAVUŠU: Radije ću deliti pseći krevet nego obući haljinu!
Instagram-annabelmaud

Britanka koja se retko tušira i gotovo nikada ne pere kosu ni zube i dalje je u žiži interesovanja svetske javnosti.

Anabel Fenvik Eliot (35) je novinarka koja je dugo živela sama sa psom na selu Eseksa pošto njen verenik radi u Nemačkoj.

Ona je priznala da kada joj verenik nije tu tušira se svega jednom nedeljno, kosu ne pere uopšte, a budući da ne voli ukus koji u ustima ostavlja pasta ne pere ni zube o čemu je već pisala Srećna Republika.

Najbizarnije od svega je što je ova novinarka radila upravo u okviru rubrike "Lepota i zdravlje" tako da je još čudnije odsustvo njenih "bjuti navika".

- Radila sam rubrike o lepoti u jednom od prestižnih britanskih novina. Gotovo sve proizvode za negu kože i šminkanja sam isprobala, a neki od njih su papreno skupi. Vremenom sam došla do zaključka da apsolutno ništa ne deluje, a uz to je i jezivo skupo. Poenta priče je da ako imate dobru kožu šminka vam uopšte nije potrebna, a isto važi i za kosu - rekla je ona.

@annabelmaud I do actually wear make-up once in a blue moon (not today) #beautyhacks #lazy #lazybeautyroutine #zits #acne #fyp ♬ You - Petit Biscuit

Anabel je priznala da se dok je radila u redakciji ipak tuširala radnim danima, diskretno se šminkala i koristila je šampon za suvo pranje kose.

Budući da je sada isključivo kod kuće, a čak joj ni verenik nije tu, shvatila je da njoj i njenom psu nemačkom ovčaru koga zove Medved uopšte ne smeta što ona ovako živi.

Listi svojih aljkavih navika dodala je i to što ne pere ni sudove, već ih samo ispere i nastavlja da ih koristi.

- Pošto živim sama koristim dve šolje koje nikada ne perem deterdžentom. Samo ih isperem, jesu uvek malo prljave, ali meni to ne smeta. Posteljinu takođe ne menjam, a i kada je perem da ne bih trošila deterdžent, samo je isperem. Mom psu nije bitno kako izgledam, a priznajem da sam strahovito lenja i da živim kao hipik. Evo i kako izgleda moj prosečan dan - objasnila je Anabel uz video snimak na kome se do detalja vidi koliko ona 5 para ne daje za osnovno sređivanje kuće.

Najinteresantnije od svega je što njen verenik nju u svemu podržava.

TikTok-annabelmaud

Anabel sa verenikom

Ona je postavila TikTok snimak na kome ga otvoreno pita koliko mu njene navike smetaju, budući da se trudi da pere zube i tušira se bar kada je on tu, ali kosu i dalje ne pere.

Na snimku vidimo kako on nalazi teglu meda koju je Anabel zaboravila da zatvori tako da je sada puna mrava. Njemu pak to nimalo ne smeta, a na komentare o nepranju kose odgovara da ni on svoju kosu ne pere preterano često.

Anabel objašnjava da je jako introvertna i da se boji kako će njihovo venčanje izgledati.

- Imam svega 3 prijatelja u životu koja će mi doći jednoga dana i na sahranu. Kada bih videla čoveka na ulici sakrila bih se iza prvog ugla! Ne znam kako bi moja svadba izgledala, verovatno bih ja pozvala ta svoja 3 prijatelja, a on mnogobrojnu svoju rodbinu i društvo - objasnila je ona, a koliko je njen život zaintrigirao sve vidimo po tome što su dnevne novine na čak dve strane objavile njenu priču.

@annabelmaud I’m a Billy no-mates. You can read what I wrote about this in The Telegraph today #introvert #loner #fyp ♬ original sound - Annabel Fenwick Elliott

Koliko njenom vereniku ne smetaju njene navike potvrdila je i činjenica da je Anabel u međuvremenu ostala trudna.

Ona je na svom Instagram nalogu podelila sa pratiocima fotografiju sa Maldiva u poodmakloj trudnoći uz natpis:

- Očekujemo našeg dečaka u julu -

Poslednja u nizu fotografija na Instagramu je ona na kojoj je Anabel u ženstvenoj haljini.

- Svega 3 meseca ostalo je do dolaska naše bebe, tim povodom sam i ja netipično u haljini, umesto da spavam u krevetu svoga psa - našalila se Anabel.

BONUS VIDEO:


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)