Brak i veze

IZ MUŠKOG UGLA: Ovako oni zamišljaju svoju idelnu ženu!

Ako ste se ikada pitali kako bi muškarci opisaili svoju savršenu damu, sledeći tekst će vam pružiti odgovor i odagnati sve sumnje.

05.03.2022 17:00

IZ MUŠKOG UGLA: Ovako oni zamišljaju svoju idelnu ženu!
pexels.com

Mnoge žene misle da će prenaglašenim atributima i jakom šminkom lakše privući pažnju muškarca. Ipak, gospoda se izgleda sa time ne bi složila. Ukoliko vas zanima šta je to što muškarci prvo primete na damama i koje ih to karakteristike najviše privlače, portal Srećna Republika vam otkriva ove detalje.

Šminka

Iako većina muškaraca tvrdi da vole kada žene ne nose šminku jer tada deluju prirodnije, prema jednom istraživanju, žene koje nose šminku pre će uhvatiti pažnju muškarca. Ipak,  to se odnosi samo na određenu vrstu šminke. Žene koje nose napadnu šminku manje privlače pažnju muškaraca i njih muškarci manje zovu na sastanke. Muškarcima je zapravo privlačna neutralna i prirodna šminka.

pexels.com

Devojka sa prirodnom šminkom

Idealne mere

Ovo zapravo nije stvar privlačnosti ni izgleda, već simbol zdravlja i dobre plodnosti. Žene koje imaju veće kukove i struk ostavljaju utisak da mogu lako da imaju decu, jer otkrivaju nivo estrogena u ženinom telu. Na podsvesnom nivou, muškarci na taj način biraju damu koja bi mogla da produži njihovu “lozu”.

Crveno je boja ljubavi

Crvena je boja strasti, stoga nije ni čudno da je privlačna muškarcima. Žene koje nose crvenu boju muškarcima su seksipilnije i privlačnije, piše portal espreso.co.rs. Istraživanja su čak i pokazala da će muškarci potrošiti više novca na sastanku ako žena sa kojom su nosi crvenu boju.

pexels.com

Devojka u crvenom

Nežna i brižna

Dobro ophođenje prema drugim ljudima je muškarcima posebno važno. To im pokazuje da žene dobro odgovaraju na potrebe i želje drugih ljudi, što ih odmah čini privlačnijima. Takođe, to je povezanom sa odabirom idealne partnerke sa kojom bi imali decu, budući da im to pokazuje da žena poseduje dobre majčinske kvalitete.

pexels.com

Brižna devojka

Zvonki glas

Dok su damama svakako privlačniji dublji muški glasovi, za muškarce važi potpuna suprotnost. Visoki tonalitet glasa muškarcima govori da je ta žena vrlo ženstvena, umiljata i pre svega, u dobroj formi.

Komentari (0)