Brak i veze

MUŠKE NAVIKE KOJE ŽENE NE TOLERIŠU! Ne radite ovo nikako!

Mnoge žene svojim muškarcima ovakvo ponašanje neće oprostiti!

19.02.2022 17:16

MUŠKE NAVIKE KOJE ŽENE NE TOLERIŠU! Ne radite ovo nikako!
pexels.com

Većina žena ne podnosi da kada muškarci nisu uredni ili čisti. Dok će neke njihove ružne navike žene otćutati i prihvatiti ga takvog kakav je, druge će saseći u korenu. Portal Srećna republika otkriva vam koje su to muške navike preko kojih nijedna žena ne može da pređe.

Ruke u gaće

Da, znamo da vas ponekad svrbi između nogu, ali videti muškarca da ponekada gura ruke u džep da bi se počešao za mnoge žene je vrlo ružno, čak i traumatično iskustvo. Jednostavno ako se osećate da vam treba da se počešete, što je sasvim normalno, idite u wc ili nađite neki diskretniji način.

Dlake iz nosa i ušiju

I ovo je jedna sasvim normalna pojava, ali iskreno, da li bi ste vi želeli da ljubite ženske dlake iz nosa ili ušiju? Pa, ni gomilu žena ne bi nikako to želela.

Prljavi i neuredni nokti

Lepe ruke su jedna od najatraktivnijih stvari na muškarcu, ako su negovane i čiste, retko koja pripadnica lepšeg pola se neće odmah zamisliti u njihovom naručju. Ali one prljave nisu privlačne. Izuzetak su, naravno, muškarci koji koriste ruke za teške fizičke poslove, ali to ne znači da se ne mogu uredno ošišati.

Loša higijena zuba

Ružni i žuti zubi mnoge žene asociraju na zadah koji i nije previše prijatan. Mnoge žene svoju muževe ujutru teraju da operu zube pre nego što ih polube ujutru jer ne vole juarnji miris. Zato je važno da se potrudite da sačuvate svoju zubnu higijenu na što boljem nivou. 

Komentari (0)