Nije znala šta hoće!

NISAM HTELA DA PREVARIM MUŽA, ZATO SMO SE OPUSTILI SA DRUGIM PAROM: Njih četvoro su uživali u vreloj akciji!

Nije htela da pervari supruga pa mu je zatražila da budu u otvorenom braku!

09.02.2022 20:07

NISAM HTELA DA PREVARIM MUŽA, ZATO SMO SE OPUSTILI SA DRUGIM PAROM: Njih četvoro su uživali u vreloj akciji!
pexels.com

Džes i Džef venčani su već 8 godina, a u vezi su bili četiri godine pre nego što su stali na ludi kamen. Godinama su uživali u braku koji je posvećen samo njima i njihovim potrebama, a onda je Džeš priznala svom suprugu da je biseksualna. 

U njenoj kancelariji pojavila se nova sekretarica sa kojom je Džes vrlo brzo ostvarila dobre odnose. Između njih usledio je flert, a Džes je shvatila da ako ništa ne uradi po tom pitanju prevariće supruga kog mnogo voli

- U mom prethodnom braku varala sam muža sa drugom ženom. Nisam bila ponosna na to, ni sada nisam ponosna na to. Pa nisam to htela da ponovim u ovom braku. Zato sam mu otvoreno rekla šta se dešava i pričala sa njim o trojci, za šta je on bio potpuno otvoren- rekla je Džes.

Oni su se upustili u otvoren brak kada su dobili jednu priliku da zaslade svoji seksualni život. Upoznali su jedan par sa kojim su se slagali, ali nisu bili bliski. Uprkos takvom odnosu, gospodin je rešio da svojoj supruzi priredi iznenađenje u spavaćoj sobi i pozvao  Džes i Džefa da mu pomognu, a oni su pristali. 

On je svojoj supruzi vezao oči, a onda je vezao i nju, i tako su uleteli u strast koja ih je dovela do izvanredne noći koju i sada pamte. 

- Bilo je izuzetno seksi, jednom kada joj je odvezao povez sa očiju. Bilo je dozvoljeno svima da u odnosu učestvuju kako žele i bilo je fantastično, kao i inače kada su orgije u pitanju- priznala je Džes i dodala:

- Taj par koji nas je pozvao na orgije iznenađenja otvorio nam je oči o mogućnostima koje postoje.

Komentari (0)