Neverovatno!

BLIŽI SE KRAJ VAŠE VEZE: Kada ovo izgovori ostalo vam je još tri meseca!

Kada partner počne da koristi samo jednu reč, možete da budete sigurni da ćete uskoro raskinuti.

01.02.2022 18:01

BLIŽI SE KRAJ VAŠE VEZE: Kada ovo izgovori ostalo vam je još tri meseca!
pexels.com

Kada su ljubavi i veze u pitanju svađe između partnera veoma su uobičajne, međutim, kada te svađe postanu učestale i sve manje počnemo da se slažemo, često se nađemo u situaciji da se zapitamo da li smo zaista jedno za drugo.

Mi ostajemo u vezi čak i kada srcem nismo više tu, a portal Srećna republika otkriva vam kako da znate da je vaš partner rešio da ode od vas, čak i ako vam to nije do sada rekao. 

Obratite pažnju na način na koji razgovara. Kada priča o svojim planovima, da li ste i vi u njima? Ukoliko primećujete da počinje da govori u prvom licu jednine, poput planiram da ili ići ću, u naredna tri meseca će vas ostaviti.

Naime, kada partner počne da planira budućnost bez vas, to znači da je svojim srcem napustio vašu vezu i započeo samostalan život. Uvek je teško to i reći naglas i priznati da se tako osećaš, što jer ne žiš da povrediš osobu koju si do juče voleo najviše, što zato što je teško prekinuti  nešto u šta si uložio određeno vreme. Nakon tri meseca postaje lakše priznati sebi da je kraj i otići iz te veze, pa je zato važno da primetite ovu jednu malu reč JA i da počnete odmah da radite na tome da popravite vaš odnos ako vam je stalo.

Komentari (0)