Volim te nije dovoljno!

2 REČI VAŽNIJE OD VOLIM TE: Da li ovo govorite partneru, i zašto ne?!

Kada naučimo da izgovorimo ove dve reči, tada naša veza postaje zaista kvalitetna!

16.01.2022 19:20

2 REČI VAŽNIJE OD VOLIM TE: Da li ovo govorite partneru, i zašto ne?!
pexels.com

Danas smo svi dosta razmaženi romantičnim filmovima i serijama, koje nas uče da je sve što partner radi da bismo bili srećni naše bogomdano pravo. Naravno, u opisu posla partnera jeste da nas čini srećnim, ali jedno volim te ne znači apsolutno ništa ako se partner ubija da vam pruži sve što poželite, a vi ne pokazujete znake da shvatate koliko se trudi. 

Kada smo razmaženi i sebični, nijedna veza ne može da uspe, a pre ili kasnije vaš partner će početi da se oseća loše što samo on ulaže srce, dušu i telo u tu vezu. Portal Srećna republika donosi vam dve reči uz koje možete partneru da pokažete da vam je zaista stalo do njega.

Hvala ti

Partner koji je sa vama proveo dane, pa čak i godine, zna šta jedan vaš pogled znači. On zna da kada mu odbrusite oštrim tonom vi to ne radite zbog njega, nego zbog klijenta koji vas je taj dan iznervirao, a vi ste na licu morali da zadržite lažni osmeh. Kada počnete bez razloga da vičete, vaš partner zna da ste umorni, pa vas samo uzme u ruke, odnese u krevet i ušupka vas. 

Ovakva ponašanja tipična su za osobu koja nekoga iskreno voli, a kada vam partner pokaže da zaista želi da deli svoji život sa vama na ovakav način, treba samo da mu kažete:

- Hvala ti.

Ove dve malene reči pokazuju da vam je zaista stalo do njega i njegovog truda. Da cenite to što je spreman da analizira svaki vaš pokret, pamti vaše potrebe i bude tu za vas na način koji će vama prijati. Sigurni smo da i vi radite slične stvari za vašeg dragog. Naučite jedno drugom da govorite hvala jer ta malena reč od pet slova potvrđuje da ste tu u toj vezi, više nego volim te. 

Naravno da se podrazumeva da ćete se truditi da jedno drugom ispunite dan srećom, podrškom i ljubavlju, ali zar nije iskreno lepši osećaj kada znate da osoba ne uzima to zdravo za gotovo, već da to zaista ceni i pošutuje?

Komentari (0)