NEKA ODLEPI ZA TOBOM!

NE MOGU IM ODOLETI: 7 osobina MAGNETSKI privlačnih žena!

Neke žene jednostavno imaju ponašanje boginje. Nisu nužno najlepše ali njihova unutrašnja snaga i lepota zrače i privlače. One svoju atraktivnost baziraju na samopouzdanju i samopoštovanju a upravo to ih čini neodoljivim u muškim očima.

04.02.2022 18:00

NE MOGU IM ODOLETI: 7 osobina MAGNETSKI privlačnih žena!
pexels.com

Muškarce privlače “skupe” žene. One koje znaju koliko vrede i koje se nikada ne zadovoljavaju ničim manjim od onoga što su zaslužile. Svesne su sebe i svojih vrlina i mana i posvetiće se samo i isključivo muškarcu koji može da im parira. Šta je to što te žene čini tako neodoljivim? Portal Srećna Republika vam predstavlja 7 karakteristika dama za koje se muškarci prosto “lepe”.

1. Nije vođena nikakvom tajnom agendom

pexels.com

Devojka u teksas jakni

Ona nema glavu u oblacima i nije neko ko uvek sanja o budućnosti kada su njene veze u pitanju. Kada nas muškarac privlači, mi žene često imamo običaj da maštamo o tome kako će izgledati naša zajednička budućnost ako se na kraju udamo za njega. Jake i nezavisne žene ne rade to, jer se one fokusiraju na sebe i na sada, i upravo to ih čini neodoljivim.

2. Uživa u životu i ostaje prisutna u sadašnjem trenutku

pexels.com

Devojka i knjiga

Ona živi i uživa u svakom momentu koji joj život daje pa uzima sve što joj njen muškarac daje po nominalnoj vrednosti, bez preterivanja u analizi ili strategiji kako bi ga naterala da joj se odmah posveti. Samo posmatra s kakvim muškarcem trenutno ima posla i to je to. Mnoge žene su po prirodi planeri, postaju opsednute i kontrolišu i najsitnije detalje. Kad se opustite i uživate u svemu što vam život pruža sa rezervom i zahvalnošću, to vas čini smirenom. Toliko će ga zaintrigirati vaša aura da neće moći da ne misli na vas čak i kada niste u blizini.

3. Tajanstvena je

pexels.com

Devojka sa lampicama

Puna je bogatih, šarenih slojeva. Pažljivo, jedan po jedan, predstavlja svom ljubavniku, čineći da njen muškarac drhti od oduševljenja sa svakim novim otkrićem. Tajanstvenost je ono što veze održava svežim i uzbudljivim. Muškarci su po prirodi lovci pa naginju ka ženama koje ih više slušaju, dopuštajući sebi da joj se otvore bez ikakve osude. Ona zna kako da održi taj stalni osećaj neizvesnosti i misterije u vezi, ne otkrivajući sve svoje karte odjednom.

4. Nije zavisnik od ljubavi

pexels.com

Momak i devojka se gledaju

Nije zaljubljena u ideju ljubavi, da mora biti zaljubljena kako bi bila i osećala se potpunom. Ona zna i sigurna je da je potpuna i vredna, sa ili bez romantične ljubavi. Zapravo, ne treba joj ljubav i ne pronalazi je aktivno. Naprotiv, uživa u svom životu. Ne lepi se za prvog muškarca koji naiđe, verujući da ima izbor i da će izabrati pravog muškarca kog želi, na temelju standarda koje je sama postavila. Ona se ne zadovoljava ničim manjim.

5. Nema kompleks Pepeljuge

pexels.com

Devojka među cvećem

Zna da joj ne treba šarmantni princ na belom konju da je spasi ili čak učini njen život srećnim i ispunjenim, piše portal miss7.24sata.hr. Ona se ne oseća bespomoćno bez muškarca u svom životu i prihvata ljubav samo onda kada je to “ono pravo” pa stoga i dolazi tačno u odgovarajuće vreme.

6. Moćna je i samouverena

pexels.com

Par se grli

Ima potpunu kontrolu i svest o svojim emocijama, a istovremeno je ranjiva i nezavisna. Ona se ne drži i ne vuče ka sebi svog muškarca kada joj se čini da je distanciran ili povučen, dopuštajući mu da uživa u vremenu koje ne provode zajedno, ali istovremeno je i iskrena sa njim da joj nedostaje. Poštuje ono što joj srce oseća i ne obrušava se na svog muškarca zbog toga što se tako oseća.

7. Ona je sušta suprotnost nametljivosti

pexels.com

Samouverena devojka

Kada je veza gotova, može izaći iz nje bez ikakve drame, čak i ako je ona ta koja je ostavljena. Pored toga, prekinuće vezu ako smatra da više ne služi njoj ili njenom muškarcu. Ona se ne drži ideje “ljubavi“ kada je među njima očigledno više nema. To je zapravo jako jednostavno - pravi alfa mužjak ostaće uz ženu koja čini da se on stalno oseća dobro, ali i čini njihovu vezu pozitivnom. Žena visokih vrednosti je neodoljiva kada sebe tretira onako kako želi da se prema njoj ophodi njen muškarac!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)