Sex

POZA KOJA ĆE VAS RASPAMETITI: Kauboj umesto kaubojke

Proleće je vreme razotkrivanje, prepustite se vašem ličnom kauboju i uživajte!

23.03.2022 23:00

POZA KOJA ĆE VAS RASPAMETITI: Kauboj umesto kaubojke
pexels.com

Proleće je počelo, a sa njim su se probudile strasti na sve strane! Budući da sve buja i budi se, evo nekoliko saveta kako da osvežite svoj ljubavni i seksualni život.

Seksualni terapeuti se slažu da mnoge žene uživaju kada su na muškarcu. Ta poza je iz očiglednog razloga i dobila naziv "kaubojka". Reč je o ženi koja je u bukvalnom smislu reči "uzjahala muškarca".

Pixabay

Probudite seksepil novim pozama

Ma koliko uživale u ovoj pozi, otkrivamo vam i pozu takozvanog "kauboja".

Za početak možete biti u klasičnoj dobro poznatoj misionarskoj pozu, koja se inače savetuje za početak rasplamtelih strasti. Parter je na vama, opustite se i uživajte.

Uz malo truda i mašte, prebacite se lako, iz klasične misionarske poze, u takozvanu pozu "kauboja", savetuje vas "The Sun".

pexels.com

Misionarska poza kao uvertira

Muškarac je i dalje na partnerki, uz razliku što je ovoga puta on na kolenima. Žena pak, svoju levu nogu prebacuje preko levog kuka svog partnera, dok je on čvrsto drži rukama za zadnjicu.

Priznaćete da ova poza zaista liči na sliku veštog kauboja u sedlu. Ukoliko već imate svog sopstvenog kauboja, nema razloga da sa njim upravo ne isprobate sve prednosti ove poze.

Naš savet je da to radite bez odeće, ali dozvoljene su sve varijacije na temu.

Opustite se i uživajte uz samo vašeg kauboja!

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)