Brak i veze

ONA JE KUGUARKA KOJA OBOŽAVA MLAĐE MUŠKARCE, OD KOJIH NE MOŽE DA SE ODBRANI: "Dame, ne brinite, ne interesuje me udaja za nekog od njih!" (VIDEO)

Tara je dama od 50 godina, koja je postavila stroga pravila za izlaženje.

24.04.2024 21:00

ONA JE KUGUARKA KOJA OBOŽAVA MLAĐE MUŠKARCE, OD KOJIH NE MOŽE DA SE ODBRANI: "Dame, ne brinite, ne interesuje me udaja za nekog od njih!" (VIDEO)
tiktok-tara26000016

Pojam starosne razlike u vezi često je diskutabilan. Dok neki smatraju da “ljubav godine ne broji”, drugi su mišljenja da je velika razlika u godinama prepreka za ljubav, pogotovo ukoliko je žena ta koja je starija. Međutim Tara (50) je dama koja sebe ponosno naziva kuguarkom, budući da njen izbor partnera ide u prilog mlađim momcima.

Tara je postala veoma praćena na društvenim mrežama kada je počela da objavljuje sadržaje na temu ljubavnih odnosa, kao i onoga šta očekuje od mlađih partnera. Ona je žena duge plave kose i očiju, idelane građe, a svoje atribute redovno ističe. Crne helanke, crna veš majica dubokog dekoltea i karirana košulja vezana ispod grudi bili su njen odabir stajlinga samo na temu mlađih muškaraca koji je obožavaju.

Iako mnoge žene ne bi odgovorile na neprikladne i hejterske komentare, Tara je rešila da se suoči sa svima onima koji je smatraju "oštećenom robom" ili "kradljivicom muževa".

- Ja sam ponosna "kuguarka", hejteri kažu da sam "oštećena roba", ali ne znaju da ne mogu da se otarasim mlađih partnera. Jedan muškarac je pokušao da “upozori” druge da treba da pobegnu glavom bez obzira kada naiđu na moj profil. “Samo pogledajte i bežite! Ovakve žene su oštećena roba." Muškarci, ukoliko tražite neku koja je emotivno stabilna, dobro finansijski situirana, zabavna i tolerantna, onda sam, priznajem, "kriva". Takođe, dame, ukoliko se plašite da želim da se udam za nekog mlađeg lika, ne morate da brinite. To nije suština. Želim nekog sa kim bih provodila kvalitetno vreme, ali ne želim da se venčamo, tako da ste sigurne - objasnila je Tara na svom videu, a o njoj je pisao i portal The Sun.

 

 

Ova žena iako ima mnogo obožavalaca, tačnije čak 844.000 fanova na Tik-toku, otkrila je da još uvek traži savršenog partnera i odbija da se zadovolji bilo čime drugim. Prema njenim rečima, to znači da to treba da bude neko ko je kompatibilan sa njenim načinom života na svim nivoima, budući da ona, kako kaže, stari i ne želi da gubi vreme sa bilo kim.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)