Ispovesti

UPOZNALA SAM MUŠKARCA SVOJIH SNOVA I ON ŽELI DA IMAMO ODNOSE, ali ja ne mogu jer ne smem da mu otkrijem svoju tajnu! Nisam spremna na to!

Jedna očajna mlada žena ima 36 godina i jedan zaista nesvakidašnji "problem", pa je zatražila savet terapeuta za veze.

bySrećna Republika

13.04.2023 22:01

UPOZNALA SAM MUŠKARCA SVOJIH SNOVA I ON ŽELI DA IMAMO ODNOSE, ali ja ne mogu jer ne smem da mu otkrijem svoju tajnu! Nisam spremna na to!
shutterstock.com

Jedna devojka požalila se terapeutkinji za veze da je verovatno najstarija pripadnica nežnijeg pola koja joj je ikad pisala i tražila savet u vezi s problemom koji ima. Ona je, naime, kako je otkrila u specijalnoj rubrici britanskog portala San, i dalje nevina, iako ima 36 godina, i to je veoma počelo da je pritiska. 

Međutim, ono što je neobično s tom mladom ženom jeste da je činjenica da nikad nije imala odnose počela da joj smeta onog trenutka kada je upoznala zgodnog kolegu na poslu u kom se zaljubila. U pitanju je zreo, razvedeni muškarac od 40 godina, koji je na to veoma duhovit i zabavan, a pokazao je otvoreno interesovanje za nju. Takođe, budući da se viđaju već neko vreme on prirodno želi da sa njom ima intimne odnose, zbog čega je i nastao problem. Ali zasad samo u glavi očajne mlade žene. 

- Ja sam verovatno najstarija devica koja vam je ikada pisala, ali evo sa 36 godina sam konačno dobila priliku da sve to promenim. Međutim, mene i sama pomisao na to apsolutno užasava - započela je ona svoju ispovest, naglašavajući kako joj je najpre teško da pojmi da bi do toga uopšte moglo da dođe. 

A zatim je priznala i da joj teškoću predstavlja činjenica da to otkrije svom novom partneru u koga se veoma zaljubila. 

pexels.com

Očajna mlada žena priznala je da se stidi i da ne zna kako da prevaziđe svoj problem 

- Bila sam sama dugo vremena. Ranije jesam imala momke, ali sam im uvek govorila da ne verujem u se*s pre braka. Istina je bila da mi se oni nikad zaista nisu toliko dopadali - navela je ona. 

Posle sedam godina samoće upoznala je, kako kaže, divnog momka na poslu.

- On ima 40 godina i naš je čovek za održavanje sistema. Ja sam sekretar škole. Razveden je i sjajan, zabavan, pri čemu nije previše glasan ili nasrtljiv - opisala je ona svog novog izabranika. 

A zatim je nastavila.

- Našli smo se od samog početka. Međutim, on sada želi da odemo korak dalje i uđemo i u se*sualnu vezu, ali ja sam mu rekla da jednostavno nisam spremna za to. Istina je da je on prvi čovek koga sam upoznala i kojim bih zaista volela da idem u kveret, ali se bojim. Ne znam šta da radim - zavapila je tridesetšetogodišnjakinja. 

Shutterstock

Iz očaja je zatražila savet terapetkinje za veze 

Uskoro joj je stigao odgovor terapeitkinje za veze. 

- Razumljivo je da ste zabrinuti, ali se ne razlikujete od bilo koga drugog ko ima se*s po prvi put. Se*s ne dolazi sa priručnikom - trebalo bi da uživate u eksperimentisanju da biste postigli obostrano uživanje. Zapamtite, to mu je prvi put sa vama, tako da će i on biti zabrinut da vam osigura da uživate. Ne postoji pravilo koje kaže da morate imati odnos odmah. Uzmite vremena i zapamtite da praktikujete bezbedan se*s - posavetovala ju je terapeutkinja. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)