Ispovesti

U KOLICAMA SAM I UPOZNAO SAM DEVOJKU PREKO INTERNETA! Bila je kao iz snova, ali onda mi je priredila pakao: Samo mi je stigao izveštaj iz banke!

Očajni mladić požalio se terapeutkinji da će teško povratiti veru u ljude nakon što je izigran i prevaren na najgori mogući način.

17.04.2023 21:01

U KOLICAMA SAM I UPOZNAO SAM DEVOJKU PREKO INTERNETA! Bila je kao iz snova, ali onda mi je priredila pakao: Samo mi je stigao izveštaj iz banke!
shutterstock.com

Bolno iskustvo jednog Britanca nateralo ga je da pomoć potraži od ljubavne terapeutkinje. Naime, kako je ispričao u iskrenoj isposvesti, pre pet godina je imao tešku saobraćajnu nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu.

Imao je povredu kičme koja ga je prikovala za invalidska kolica. Svestan svog teškog položaja zazirao je od novih ljubavnih veza. A, onda se jednog dana odvažio i prijavio na aplikaciju za upoznavanje. 

Pixabay.com

Ona ga je toliko opčinila da ni u jednom trenu nije posumnjao u njene motive

Nisam sumnjao

Preko aplikacije upoznao je zanosnu, crnokosu Španjolku koja je bila skoro 10 godina mlađa od njega i koja ga, je prema sopstvenim rečima, odmah opčinila.

- Bila je tako mila i nežna, činilo se da joj moj invaliditet uopšte ne smeta. Njena pažnja podigla je moje samopouzdanje i zaista sam poverovao da može da se zaljubi u mene. Ponudila mi je pomoć u kupovini što sam ja oberučke prihvatio jer mi je kretanje otežano i ograničeno - započeo je ispovest Britanac.

Dani su prolazi, a on je sve više sticao poverenje u nju.

- Donela mi je kupljene namirnice i dala račun, pa sam joj dao novac. Toliko me je opčinila da sam joj u jednom trenutku ponudio karticu i dao joj PIN kako bi mogla da bez problema kupuje s mojom karticom. U početku je sve bilo u redu, a izvodi iz banke su potvrđivali da je pazarila tačno ono što sam tražio i ni dinara više nije potrošila. Osećao sam da nemam razloga da sumnjam u nju što se pokazalo kao kobna greška - dodao je on.

Četiri meseca kasnije ona se jednostavno nije pojavila kod njega kući u dogovoreno vreme.

- Bio sam uznemiren, zvao sam je ali se nije javljala. I moje poruke su ostale bez odgovora. A, onda sam primetio da mi nedostaje kartica. Odmah sam se prijavio na bankinu aplikaciju i ostao u šoku. Moj račun je bio prazan, a kompletna ušteđevina od 3.500 evra je nestala. Video sam da je moju karticu upotrebila za kupovinu dve avionske karte za Španiju u jednom pravcu. Ne mogu da verujem da sam bio toliko glup i naivan. Nije samo novac u pitanju, ona je razorila moje poverenje u ljude. Kako da posle svega ovoga ponovo verujem nekog ženi - kazao je on ne krijući ogorčenje.

Shutterstock

Tek kad je ušao na aplikaciju banke shvatio je da je opljačkan

Odgovor terapeutkinje

Prema rečima ljubavne terapeutknje, nema razloga za stid jer on nije uradio ništa loše.

- Prevareni ste i verovatno niste njena ni prva, ni poslednja žrtva. Nemojte biti previše strogi prema sebi. Verujem da je bila uverljiva u pokazivanju navodnih osećanja samo da bi vam se približila i iskoristila vas. Ovo neka vam bude lekcija da ne poklanjate poverenje tako olako jer prevaranti vrebaju na sve strane - rekla je terapeutkinja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)