Ispovesti

IMAO JE DVA SRČANA UDARA I POVREDU ZBOG KOJE JE OSTAO BEZ POSLA! A onda se dogodilo čudo i sad ne zna šta će s parama! (FOTO)

Stiva Glovera je sreća pogledala u trenutku kad je najmanje očekivao i osvojio je džek-pot od 1, 13 miliona evra.

19.03.2023 14:01

IMAO JE DVA SRČANA UDARA I POVREDU ZBOG KOJE JE OSTAO BEZ POSLA! A onda se dogodilo čudo i sad ne zna šta će s parama! (FOTO)
Shutterstock

Britanac Stiv Glover (73), bivši taksista i penzionisani pilot Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva (RAF), osvojio je džek-pot od 1,13 miliona evra engleske nacionalne lutrije. Od osvojenog novca na lutriji već je kupio novi auto, ali i kamp prikolicu pa uskoro kreće na putovanje po Škotskoj.

Kako je ispričao za britanski San, novac mu je došao u trenutku kad je najmanje očekivao, ali i kad mu je bio najpotrebniji. Naime, on je nedavno imao dva srčana udara i povredu zbog koje je morao da napusti posao taksiste, pa je praktično živeo na ivici egzistencije. A, onda se dogodilo čudo.

Stiv već godinama kupuje listiće za lutriju u istoj prodavnici i uvek igra iste brojeve. Nije ni slutio da će ga ovog puta sreća pogledati i da će dobiti džek-pot od 1,13 miliona evra.

- Dan nakon izvlačenja ušao sam na sajt nacionalne lutrije da proverim i bio sam šokiran kad sam video da su izvučeni moji brojevi. Odmah sam pozvao najboljeg prijatelja da mi izdiktira brojeve jer nisam mogao da verujem da sam zaista osvojio novac. Posle njega sam pozvao i bivšu ženu koja je takođe potvrdila da sam osvojio više od milion evra – ispričao je Stiv.

Nakon potvrde skuvao je sebi šolju čaja i dugo je razmišljao kako da potroši osvojeni novac.

- Sve dok nisam video pare na mom računu nisam verovao da sam imao toliko sreće. Prvo sam kupio novi automobil zato što je moj stari rendž rover praktično bio na izdisaju. Potom sam sebi ispunio davnašnju želju i pazario kamp prikolicu s kojom planiram da putujem po Škotskoj. Dok sam bio pilot u RAF zaljubio sam se u Škotsku i oduvek sam sanjao da je obiđem, a sada imam priliku da konačno krenem na to putovanje – ispričao je Skot.

Kako je otkrio, planira da u Škotskoj kupi i neku manju kućicu s placem i zauvek se preseli.

- Još nisam ništa definitivno odlučio, ali ako nađem neku lepu kuću i osetim da je to ono što želim, zašto da ne, kupiću je da to bude moj dom - dodao je on.

Skot nije zaboravio ni prodavačicu koja mu je prodala dobitni tiket i nakon podizanja nagrade obradovao ju je ogromnim buketom cveća.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)