Zanimljivosti

OSVOJIO NA LUTRIJI 124 MILIONA DOLARA, ali onda je usledilo nešto što nije ni sanjao! Evo šta je četvrti najveći dobitnik u istoriji Britanije uradio s parama!

Nil Troter je, kako je otkrio, oduvek znao da će jednog dana postati mlioner, a otac mu je ponavljao jedno te isto: "U snovima sine".

04.11.2022 15:03

OSVOJIO NA LUTRIJI 124 MILIONA DOLARA, ali onda je usledilo nešto što nije ni sanjao! Evo šta je četvrti najveći dobitnik u istoriji Britanije uradio s parama!
Printscreen/Instagram/neiltrotter23

Mnogi sanjaju o luksuznom životu i o tome šta bi uradili ukoliko bi im se osmehnula sreća u nekoj nagradnoj igri ili takmičenju jer se zaista samo retkima to i dogodi. Novac koji oni zarade kao nagradu često im reši životne probleme, a osim toga, uspeju da deo dobitka ulože u nekretnine i materijalne stvari kako bi sebi dodatno olakšali život i budućnost. Iako bi neko to definisao kao sreću nad srećama, jednom čoveku iz Koulsdona u Londonu nije bila posebna satisfakcija to što je kao nagradu dobio, verovali ili ne, više od 124 miliona dolara.

Nil Troter je mehaničar koji se svojim poslom bavi godinama i koji je zaljubljenik u trkačke automobile. Nakon što je porodici i prijateljima najavio veliku pobedu na jednom takmičenju, kući se vratio kao milioner. Nije sanjao da će svoj automobil Ford Fokus zameniti sa dve "zveri" - Jaguarom i Poršeom. Pored toga, Troter je kupio i veliku vilu sa jezerom koja se prostire na 400 hektara površine. Za mnoge ostvarenje sna i prava bajka. 

Međutim, novi luksuzan život i ležernost postali su za Nila izgleda pomalo dosadni. 

- Prelazak s posla na način života koji je podrazumevao da više ne radim, bila je prilično neobična stvar za prilagođavanje. Shvatio sam da sedenje kod kuće i gledanje TV-a po ceo dan može biti baš dosadno - istakao je Nil za britanske medije.

Ipak, to nije promenilo njegov san da i dalje dobija na lutriji i vozi brze automobile. 

Da li je po sredi dobra intuicija ili samo slučajnost, Nil je rekao kako je oduvek znao da će jednog dana postati milioner i da će dobiti na lutriji. To je često govorio i svom ocu, a u njegovoj mašti je bila i kuća s jezerom. Na sve to, Nilu je otac samo govorio: "U snovima sine!".

- Imao sam jak osećaj da ću pobediti u petak i to sam rekao kolegi na poslu - otkrio je Nil. 

Ipak, pobeda mu je otvorila nova vrata ali i stara, te se, kako kaže, vratio svojoj prvoj ljubavi - trkama, a pored toga je poboljšao i svoj životni standard, pa je od obične kuće došao do vile. 

Kako se priseća, samo dan pre pobede rekao je zaposlenima u kancelariji svog oca da će u to vreme sutradan biti milioner. U to skoro niko nije poverovao, čak suprotno, mnogi su mu se samo nasmejali. Ubrzo je svoje najbliže uverio da je bio u pravu, posebno kada mu je "Euromilions Laki" isplatio neverovatnih nešto 124 miliona dolara. Time je Troter postao četvrti najveći dobitik u zemlji. 

Nilove fotografije su obišle društvene mreže, a iako mu je, kako je rekao, dosadno, barem mu je dosadno u dobrim uslovima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)