Zanimljivosti

ŠOK TAJNA GLUMICE ANĐELE JOVANOVIĆ KOJU JE SKRIVALA OD JAVNOSTI! U sve je umešan i kolega Petar Benčina, evo u kakvom su zapravo odnosu! (FOTO)

Anđela Jovanović jedna je od najlepših mladih glumica, a niko nije znao u kakvoj je vezi sa kolegom Petrom Benčinom, svi su iznenađeni.

02.11.2022 14:05

ŠOK TAJNA GLUMICE ANĐELE JOVANOVIĆ KOJU JE SKRIVALA OD JAVNOSTI! U sve je umešan i kolega Petar Benčina, evo u kakvom su zapravo odnosu! (FOTO)
instagram

Nije neobično da deca poznatih roditelja nastave put njihove slave, a nekim pođe za rukom i da je nadmaše. Tim putem krenula je i mlada glumica Anđela Jovanović, naslednica Branke Pujić i Dragana Jovanovića.

Kada se pojavila na sceni, prvo što su svi primetili jeste njena nesvakidađnja lepota koju je nasledila od majke. Anđela je brzo privukla pažnju javnosti. Uspela je da zauzme svoje mesto na glumačkoj sceni i uloge su počele da se nižu.

 

 

Dugo je skrivala svoju privatnost, posebno zbog toga što su je svi stalno upoređivali sa poznatim roditeljima. Iako je od nedavno u srećnoj vezi sa sportistom Mihailom Dudašem, o njenom životu i dalje se mnogo toga nije znalo. Jedna od tih stvari jeste da u glumi ima još članova porodice među kolegama. Naime, njena braća od tetke su uspešni glumci Igor i Petar Benčina.

 

 

-Srećom, moja rođena sestra ima četvoro dece i dvoje su glumci, Petar i Igor Benčina. Ima i dve ćerke Anu i Nadu koje su uspešne i divne. Anđela je na neki način, zahvaljujući mojoj sestri, rasla uz devojčice i dečake, te je imala osećaj da treba da se podeli i da treba određene stvari zajednički da rade. Oni su doprineli tome da ne bude razmaženo jedinče. Mislim da se dosta izborila za status i da je sazrela - rekla je svojevremeno Branka za domaće medije.

 

 

Ova informacija mnoge je iznenadila jer niko nije ni pomislio da su u glumci u porodičnoj vezi. Svako od njih gradi svoj put, a čini se da je poslednjih godina to najbolje pošlo za ruku Petru Benčini koji dobija sve više glavnih uloga u televizijskim projektima, a mnogi komentarišu da je sazreo u odličnog glumca. 

 

 Glumica Anđela Jovanović najsnažniji utisak do sad je ostavila u seriji Nečista krv gde je pokazala svoje umeće i opravdala poverenje koje je dobila. Popularnost šire javnosti stekla je ulogom Cece u seriji "Vojna akademija". 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)