Zanimljivosti

NISAM ŽELELA DECU I BRAK! Reči Eve Mendez odjeknule kao iz topa, ovo su njeni razlozi! (FOTO)

Jedna od najpoželjnijih žena sveta glume Eva Mendez iznela je stav o porodici i braku.

29.10.2022 17:33

NISAM ŽELELA DECU I BRAK! Reči Eve Mendez odjeknule kao iz topa, ovo su njeni razlozi! (FOTO)
Foto: Tanjkug/AP

Eva Mendez jedna je od najatraktivnijih dama svetskog šoubiznisa. Iako je decenijama u filmskoj industriji, o njenom životu ne zna se mnogo toga. Poznato je to da je godinama u srećnom braku sa kolegom Rajanom Goslingom. Par se upoznao tokom 2011. godine kada su zajedno radili na snimanju krimi filma "The Place Beiond the Pines". Dok je još projekat bio u izradi, među njima su sevnule varnice i postali su par.

U braku su Eva i Rajan dobili i dva deteta, ćerkice Esmeraldu Amadu, rođenu 2014. i dve godine mlađu Amadu Li. Iako ne govore često o privatnosti, jednom prilikom glumica je otvorila dušu i ispričala kako generalno gleda na brak i porodicu. Malo je reći da su se mnogi iznenadili njenim stavovima.

 

 

- Brakovi su nekada bili vezani za imovinu. Koliko je to neromantično? Muž i žena, to su veoma neseksi reči.  Zapravo mislim da je veoma seksi kada si sa nekim u pedesetim ili šezdesetim i možete da kažete: "To je moj dečko." Nikad ranije, dok se nisam zaljubila u Rajana, nisam želela decu. Nekako je ispalo da sam prvo rodila sa 40 godina, a drugo u 42. godini. Uspela sam da ostvarim karijeru, a onda se fokusiram na porodicu - rekla je Eva za američke medije. 

Tanjug/AP

Rajan Gosling osvojio je srce Even Mendez

 

Rajan je pak bio rečitiji, te je objasnio kako mu je Eva ulepšala život i da je ona stup njihove porodice, kako je požrtvovana supruga i majka. 

 Eva Mendez je ovog marta proslavila svoj 48. rođendan. Nekada je svoje rođendane obeležavala raskošnim žurkama, koje su fotografi do detalja ispratili, ali od kako se udala i rodila decu sve to se promenilo.

Eva je pre nekoliko godina rešila da se posveti porodičnom životu i karijeru ostavi po strani, pa je prava retkost videti je na nekom događaju.

 

 

Eva je rođena na Floridi, a nakon razvoda svojih roditelja s majkom je otišla u Los Anđeles, gde je i odrasla. Srednju školu završila je u Kaliforniji, onda je upisala i fakultet. Ipak, od studija je odustala kako bi se posvetila glumi. Karijeru pred kamerama je započela nakon što je lovac na talente video njenu fotografiju u portfoliju svog prijatelja i rešio da od nje napravi veliku zvezdu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)