Zanimljivosti

NAPALI SU IH DA JE SNIMAK NA IVICI INCESTA, OVO JE NJIHOVO OPRAVDANJE: Leni Klum prekinula ćutanje o intimnom videu sa majkom Hajdi(VIDEO)

Nakon što su model Hajdi Klum i njena ćerka Leni snimile kampanju za jedan brend donjeg veša, usledila je surova reakcija javnosti, evo šta se desilo nakon toga.

02.11.2022 15:01

NAPALI SU IH DA JE SNIMAK NA IVICI INCESTA, OVO JE NJIHOVO OPRAVDANJE:  Leni Klum prekinula ćutanje o intimnom videu sa majkom Hajdi(VIDEO)
instagram

Top model Hajdi Klum zajedno sa ćerkom Leni (18) snimila je kampanju za jedan poznati brend donjeg veša. Tu ne bi bilo ništa neobično, da celokupni snimak nije nabijen neprikladnim dodirima majke i ćerke.

Nakon što je video objavljen, usledile su brutalne osude. Kako na društvenim mrežama, tako i u celokupnoj javnosti, svi su ocenili da su snimci potpuno bizarni i krajnje ne prikladni. Hajdi dodiruje ćerku po grudima, njih dve se njišu jedna pored druge, a sve je obojeno senzualnim tonom. Nakon nedelja ćutanja, oglasila se Leni i rekla šta misli o buri koja je nastala:

- Nisam pratila reakcije javnosti, veoma sam zadovoljna kampanjom i danom u kojem sam uživala sa svojom majkom. Fotografije su ispale sjajne i mi smo se odlično provele - kaže Leni, piše Dejli Mejl. 

Ova tinejdžerka koja je i sama krenula put modelinga, ne krije ponos zbog mogućnosti da sarađuje sa majkom koja je ostavila traga u industriji lepote i mode:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

- Savete koji mi daje, način na koji radi, sve u vezi sa njom mi se dopada. Volim da radim i snimam sa njom - kaže Leni. 

Ova kampanja, ma koliko uspešna bila, ocenjena je kao neprikladna. To je podvukao i poznati radijski voditelj Hauard Stern. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

- Pogledao sam video i pomislio: Ovo tako prelazi liniju dobrog ukusa, neprikladno je, takođe, ne mogu da prestanem da gledam snimak. Izgleda kao ostvarenje neke od muških fantazija o majki i ćerki. One se ljude, maze, potpuno suludo!  - zaključio je on. 

Reakcije na društvenim mrežama bile su još burnije:

" Suludo je seksualizovati majku i ćerku"

" Nikada ne bih snimila ovakvu kampanju"

" Mislim da su prešle liniju dobrog ukusa"

" Hajdi želi da povrati slavu zahvaljujući  ćerki. Izgubila je osećaj za meru", samo su neki od komentara javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

Posebno burno je komentarisano to što mlada Leni ima tek 18 godina i da je previše seksepilna u snimku, ako se na to doda i da joj je partnerka majka, dodatno je izazvalo zgražavanje.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)