Zanimljivosti

STARIJI MUŠKARAC NE MOŽE DA ZADOVOLJI ŽENU, TREBA MI FRAJER OD 40 GODINA: Ruška Jakić otkrila šta želi od partnera, pa pomenula i porodicu!

Čuvena voditeljka i dalje ruši sve tabue i po ko zna koji put ponavlja da ne isključuje mogućnost da će opet stati na ludi kamen.

02.11.2022 11:01

STARIJI MUŠKARAC NE MOŽE DA ZADOVOLJI ŽENU, TREBA MI FRAJER OD 40 GODINA: Ruška Jakić otkrila šta želi od partnera, pa pomenula i porodicu!
Printscreen/RTV Pink

Voditeljka Ruška Jakić (79) poznata je kao dama bez dlake na jeziku. Ona je svoju emisiju "Ljubav i moda" na jagodinskoj televiziji uzdigla na kultni nivo, a poznata je kao žena koja je oduševljena sobom, tako da se svakoga jutra pozdravi u ogledalu rečima: "Dobro jutro, lepotice". Smatra da najveću ljubav treba da imamo sami prema sebi, dok ona voli i ćerku, unuka, kao i sve bivše muževe, a kako je više puta istakla, planira da još koji put stane na ludi kamen.

Ruška je gostovala u "Novom vikend jutru" kod Jovane Jeremić i tog puta je otvoreno govorila o simpatijama koje ima prema voditeljki Tv Pinka, a osim toga, otkrila je i mnoge druge interesantne činjenice o svom životu.

- Jedna rečenica koju volim je: “Gubitnici se svete, a pobednici povlače”. Ja sam rekla da skidam Jovani kapu! Napadaju je samo oni koji žele da budu poznati iz nepoznatih razloga. Veoma sam se zabrinula jer mene u poslednje vreme sve više ljudi voli. Kada sam krenula sa svojom emisijom '94. godine, svi su mislili da sam luda. Ubrzo su moje rečenice poput one: “Dobro jutro, lutko!” citirane širom zemlje - osvrnula se Jakićeva na svoje početke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruška Jakić (@ruskajakicc)

Ona je u emisiji istakla da se u današnje vreme zaboravilo na porodicu i ljubav u izvornom smislu reči, za šta se ona uvek zalaže.

- Za mene je moćan muškarac onaj koji je pametan, onaj koji ume da voli, a kada ume da voli, onda ništa ne treba da radi. Nekada je poljubac bila mnogo erotičnija stvar nego probuditi se sa nekim strancem. Danas je, međutim, seks postao na eks. Porodica je narušena, postale su poznate ljubavnice poznatih biznismena, namerno kažem kontroverznih biznismena. Ja sam za povratak ljubavne priče - istakla je poznata voditeljka.

Ruška je još u emisiji "Magazin in" kod Sanje Marinković pre 2 godine rekla šta misli o odnosu starijeg muškarca i drastično mlađe žene.

- Stariji muškarac je Petar Pan koji voli Lolitu i ja ga zovem “muškarac za zbogom”. Na reveru moje jakne piše “voli me”, a ja se obraćam isključivo mlađim muškarcima. Oni su kao kivi, zeleni, puni vitamina i osvežavaju - otkrila je tada Jakićeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruška Jakić (@ruskajakicc)

Ona navodi da mlađi muškarci vole način oblačenja po principu "što iscepaniji to bolji" i da se ona upravo zato trendi oblači. Bez dlake na jeziku je istakla i zbog čega prednost daje mlađim, a ne starijim muškarcima.

- Stariji tip ne može da zadovolji ozbiljnu zrelu ženu, ali to prolazi kod prosečne klinke. Žene na polovini života, dakle oko neke 50. godine su se već ostvarile u ulozi majke, supruge ili poslovne karijere i takva žena više daje nego što uzima. Kao takva ona je idealna za mlade muškarce, koje sam ja nazvala kivijem - ističe voditeljka “Ljubavi i mode”.

Ruška je kod Marinkovićeve objasnila i koji je to “muškarac za zbogom”.

- On je krajnje dosadan čovek koji je dojadio i prijateljima hvaleći se kako ima devojku mlađu 20, 30 ili 40 godina. Međutim, nije fazon u tome. Moja energija zahteva frajera koji ima 40 godina. Moja energija proizilazi iz glave, mozak je ključ svega. Ko može da prati moju energiju? Neko sa štapom možda, ko će da me vodi u šetnju? Možete li mene da zamislite sa frajerom mojih godina? To je nemoguće, to ne postoji - poručila je Ruška odlučno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruška Jakić (@ruskajakicc)

Tom prilikom ona je srušila mnoge tabue, ali i objasnila da idealan muškarac postoji i da ga je ona srela.

- Postoji jedan muškarac koji ima sve što meni treba. Napisala sam mu rukom jedno pisance koje sam mu dala. Ono glasi ovako: "Dopada mi se sve na tebi, oči boje meda, kosa boje lešnika, osunčan ten, blistavi zubi, mišićavo telo, veš Kelvina Klajna koji nosiš, muzika koju slušaš kada mi praviš jutarnju kafu, a to je šolja sa 2 kocke šećera. Sa  tobom sam naučila da živim polako, da uživam u svim stvarima, a najviše u tvojoj nežnosti, kao kada smo vodili ljubav između 2 putovanja" - navela je svojevremeno Ruška koja je to i kasnije nekoliko puta ponavljala. 

Ona je dodala da ono što je ona opisala jeste dokaz da takav muškarac zaista i postoji. Moćan muškarac, međutim, kako ona ističe ne mora da ima izvajano telo, ali je bitno se energija sa ženom spoji.

Vremešna voditeljka je na kraju i dodatno motivisala žene da nikada ne odustanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruška Jakić (@ruskajakicc)

- Nikada ne smete da kažete da život prestaje posle 50. 60. ili 70. nikada ne smete da kažete da vas je život izdao ili vas je bog kaznio. Ja recimo nikada nisam izašla iz kuće da se nisam istuširala, oprala kosu, našminkala se i obavezno stavila karmin, čak i kad bacam đubre. Jer, otkud znam, možda i taj savršen frajer istovremeno tu tad prolazi, a ja da zarozana bacam đubre. To nikako - samouvereno je zaključila Jakićeva.

Još snažniju poruku poslala je svim ženama na poslednjoj fotografiji koju je ne tako davno postavila na Instagramu.

- Pijte previše kafe, nosite previše tamni ruž za usne i nikada se ne zadovoljavajte životom koji ne želite - napsala je ona na poslednjoj fotografiji na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruška Jakić (@ruskajakicc)

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Slave

02.11.2022 11:14

Jel se ova maskirala za noc cestica,uh njoj neko treba.