Zanimljivosti

DVOSTRUKI ŽIVOT POZNATOG FUDBALERA POTPUNO JE UNIŠTIO NJEGOVU SUPRUGU: Posle 5 godina braka saznala je surovu istinu, od ovoga se nikad neće oporaviti (VIDEO)

Ašraf Hakimi je optužen za silovanje a onda ga žena ostavila ali nije ni slutila da ovo nije kraj njegovim tajnama.

16.04.2023 15:08

DVOSTRUKI ŽIVOT POZNATOG FUDBALERA POTPUNO JE UNIŠTIO NJEGOVU SUPRUGU: Posle 5 godina braka saznala je surovu istinu, od ovoga se nikad neće oporaviti (VIDEO)
Profimedia

Poznati fudbaler Ašraf Hakimi, koji je javnost oduševio nakon što mu je za vreme Svetskog prvenstva na teren utrčala majka da mu čestita na postignutom golu, nažalost u poslednje vreme se pominje u veoma negativnom kontekstu.

Naime, kako prenose strani mediji, nakon što je optužen za silovanje, njegova dvanaest godina starija supruga poznata glumica Hiba Abuk odlučila je da se razvede od njega.

Printscreen/TikTok/_fcmotivate

Ašraf Hakimi sa 12 godina starijom suprugom

Da nikada ne znate, pa čak ni kada ste u braku, sa kim živite pokazao je i ovaj sportista krijući od žene veliku tajnu. Njih dvoje su se venčali 2018. godine i imaju dvoje dece. U brakorazvodnoj parnici njegova supruga je zatražila polovinu imovine, što uključuje novac, automobile, nakit i sve što poseduje pomenuti sportista ali izgleda da ništa od toga neće dobiti.

Od miliona evra koje je zaradio fudbaler, a zaradio ih je mnogo, na kraju je ispalo da on nema ništa u posedu. Naime, mladi Hakimi je sve što ima od pokretne i nepokretne imovine, stavio na ime svoje majke. Po nekima pametan potez, po drugima podvala ženi.

Razočarana supruga je ovo doživela kao veliki udarac i ovaj razvod ju je ostavio praznih ruku, zahvaljujući Hakimijevoj odličnoj taktici. 

Ova situacija je pokrenula debatu na društvenim mrežama i korisnici su upućivali oprečne komentare na Tviteru na račun njegove supruge, kako je u braku samo zbog materijalne dobiti ali i na račun fudbalera koga su mnogi nazvali dvostrukim "igračem". Na TikTok mreži je svanuo snimak gde je većina, barem muškaraca podržala ovu odluku fudalera.

- Nije mu verovala kada joj je rekao "ti si mi sve"-

- Mama zna najbolje-

- Emocionalno uništenje za njegovu suprugu -

- Zašto svi ne učine ovo?-

- Zvuči kao zdrava veza - komentarisali su korisnici mreže.

 

Iako je većina podržala fudbalera i njegovu odluku, bilo je i onih koji nisu znali realan razlog njihovog razvoda pa nisu isključivali mogućnost da supruga traži svoj deo ukoliko je pretrpela bilo kakvu štetu sa Hakimijeve strane. 

Neki su komentarisali da je ovo primer ženama da se ne udaju iz koristi, jer nikada ne znaju kakvim će podvalama i iznenađenjima biti izložene i da će naravno ostati praznih ruku. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)