Zanimljivosti

SKLOPILA JE OČI I SAMO JOJ JE PALA GLAVA: Isplivao snimak princeze Dajane koji je podsetio na period koji Britanija neće zaboraviti (VIDEO)

Dok je bila trudna sa princem Vilijamom voljena Lejdi Di dopustila je sebi da se opusti i na javnim događajima.

15.04.2023 12:01

SKLOPILA JE OČI I SAMO JOJ JE PALA GLAVA: Isplivao snimak princeze Dajane koji je podsetio na period koji Britanija neće zaboraviti (VIDEO)
Printscreen/TikTok/remembering.diana

Prošlo je više od 25 godina od pogibije britanske princeze Dajane, međutim, uspomena na nju ne bledi. U eri društvenih mreža, dostupniji su snimci voljene Lejdi Di čak i onima koji nisu bili rođeni u vreme kada je ona bila na Dvoru. Tako svako malo ispliva po neki njen snimak koji uvek privuče veliku pažnju javnosti.

Više puta je ona bila tema zbog svog jedinstvenog stila oblačenja a mnogi su se složili da je ona postavljala standarde u modnoj industriji. Društvena zajednica, naročito mlađe generacije su zatim bile oduševljene  ljupkošću i empatijom koju je princeza Dajana gajila prema ugroženim grupama ljudi, a internetom su kružili i snimci njenih poseta afričkim zemljama gde je ona pokazala kako nesebično deli ljubav prema svima, ne deleći pritom ljude po boji kože i naciji.

Printscreen/TikTok/remembering.diana

Dan nakon događaja na kojem je princeza Dajana zaspala, Bakingemska palata je objavila da je ona trudna.

Sada je u mnoštvu snimaka isplivao jedan posebno interesantan svima, gde princeza ni manje ni više-spava. Baš tako, poput uspavanje lepotice Dajana je usnimljenana jednom događaju u glamuroznoj svetlojubičastoj haljini kako je u jednom trenutku slatko zaspala. To naravno tada nije promaklo medijima pa su je uslikali dok izgleda pospano u prvim redovima i kako prekraćuje vreme kratkim snom. Sledećeg dana je Bakingemska palata objavila da je princeza trudna sa budućim kraljem, odnosno čekala je princa Vilijama.

- Izgleda poput uspavane lepotice, toliko lepa žena -

- Ooo Vilijam je učinio majku pospanom -

- Njena lepota spolja i iznutra ostavljala je bez daha-

- Prava definicija princeze..preslatko-

- Ona je poput lutke na torti- komentarisali su korisnici mreže.

 

I dok se većina tiktokera osvrnula na to kako je princeza ostavljala bez teksta verovatno sve prisutne i da je čak onako pospana bila prelepa, drugi su njen san povezivali sa tugom rekavši da je iza toga bila tuga a ne pospanost. Neki od korisnika su se našalili prisetivši se sličnog događaja kada je princ Vilijam zaspao u crkvi dva dana nakon rođendana princa Luisa. 

Dajana je bila poznata po svojoj spontanosti i po mnogima kršila je mnoge kraljevske protokole ne želeći da se strogo pridržava nametnutih pravila. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)