Odrasli BOLEO GA JE STOMAK, NAGLO JE MRŠAVIO: Ignorisao je simptome bolesti od koje većina pacijenata umire u roku od 3 meseca 11:40
Odrasli STALNO STE UMORNI I KOSA JE IZNENADA POČELA DA VAM SEDI? Ovo su simptomi upozorenja na retko, ali veoma OZBILJNO STANJE! 06:50
Odrasli 2 SKRIVENA ZNAKA DIJABETESA: Jedan je vidljiv na rukama, a drugi se intenzivira NOĆU, lekari sve otkrili! 12:15
Odrasli IAKO SAM LEKAR, ZANEMARILA SAM 2 RANA ZNAKA RAKA DEBELOG CREVA: Ako ovo osetite, odmah tražite pomoć lekara! 11:05
Odrasli 18 MESECI OBILAZILA LEKARE I ŽALILA SE NA BOL, ONI JOJ SAVETOVALI JOGU: Znala sam da nešto nije u redu, nisu mi verovali - usledila je šok dijagnoza! 16:15
Odrasli SKRIVENI SIMPTOM DIJABETESA VIDI SE NA STOPALIMA: Drugi znak posebno se intenzivira noću, a pacijente je SRAMOTA da ga opišu lekarima! 15:40
Odrasli NE RIZIKUJTE ŽIVOT JER VAS JE SRAMOTA, AKO OVO PRIMETITE U TOALETU, ODMAH IDITE KOD LEKARA: 3 rana znaka raka debelog creva! 12:30
Odrasli OVO JE PRVI SIMPTOM RAKA PLUĆA KOJI MI SE JAVIO, ni sanjala nisam šta imam u telu: Svi koji čuju moju dijagnozu uhvate se za glavu! (FOTO) 20:30
Odrasli ČUVENI RUSKI ONKOLOG OPISAO PROFIL OSOBE KOJA NAJČEŠĆE OBOLEVA OD RAKA: Mnogi Srbi će se prepoznati u bar 2 stavke 17:45
Ispovesti OTAC IM JE UMRO OD RAKA, A ONDA JE STIGLO PISMO: Zbog jedne rečenice su pretrnuli od šoka, a onda su shvatili da to nije SVE! (FOTO) 14:30
Odrasli JASMINA JE PRVI SIMPTOM OPAKE BOLESTI OSETILA U NOGAMA: Sa tim živi od 2006. godine, a sa trudnoćom postalo je sve GORE 11:08