Odrasli 18 MESECI OBILAZILA LEKARE I ŽALILA SE NA BOL, ONI JOJ SAVETOVALI JOGU: Znala sam da nešto nije u redu, nisu mi verovali - usledila je šok dijagnoza! 17:15
Odrasli SKRIVENI SIMPTOM DIJABETESA VIDI SE NA STOPALIMA: Drugi znak posebno se intenzivira noću, a pacijente je SRAMOTA da ga opišu lekarima! 16:40
Odrasli NE RIZIKUJTE ŽIVOT JER VAS JE SRAMOTA, AKO OVO PRIMETITE U TOALETU, ODMAH IDITE KOD LEKARA: 3 rana znaka raka debelog creva! 13:30
Odrasli OVO JE PRVI SIMPTOM RAKA PLUĆA KOJI MI SE JAVIO, ni sanjala nisam šta imam u telu: Svi koji čuju moju dijagnozu uhvate se za glavu! (FOTO) 21:30
Odrasli ČUVENI RUSKI ONKOLOG OPISAO PROFIL OSOBE KOJA NAJČEŠĆE OBOLEVA OD RAKA: Mnogi Srbi će se prepoznati u bar 2 stavke 18:45
Ispovesti OTAC IM JE UMRO OD RAKA, A ONDA JE STIGLO PISMO: Zbog jedne rečenice su pretrnuli od šoka, a onda su shvatili da to nije SVE! (FOTO) 16:30
Odrasli JASMINA JE PRVI SIMPTOM OPAKE BOLESTI OSETILA U NOGAMA: Sa tim živi od 2006. godine, a sa trudnoćom postalo je sve GORE 13:08
Odrasli PROVERITE DA LI PATITE OD SUPER UMORA, OVO SU GLAVNI SIMPTOMI: Kako da se zaštitite i kada morate odmah kod lekara! 06:05
Odrasli PILA SAM SOK OD CVEKLE MESEC DANA SVAKOG JUTRA: Rešila sam problem koji me je mučio godinama, a ovo me je šokiralo! 06:01
Odrasli BUDITE DUPLO OPREZNIJI PO VRUĆINI, OVO SU SKRIVENI SIMPTOMI SRČANOG UDARA! Ako ovo osetite, odmah se javite lekaru 12:16
Odrasli OSAM SKRIVENIH ZNAKOVA DA IMATE PROBLEM SA ALKOHOLOM: Pijete previše, a da toga niste ni svesni! 12:18
Odrasli IMAM 48 GODINA I DOŽIVEO SAM INFARKT: Zanemario je NAJVAŽNIJI SIMPTOM - koji mnogima često promakne 16:40