Psihologija DA LI STE VUK, DELFIN, MEDVED ILI LAV: Obrazac spavanja pokazuje kojem tipu pripadate i kako da obaveze uklopite u svoj prirodan ritam 18:00
Odrasli UMOR I POSPANOST MOGU UKAZATI NA OZBILJAN PROBLEM U ORGANIZMU: Proverite odmah da li imate nedostatak ovog vitamina, može ostaviti drastične posledice(FOTO) 13:30
Odrasli OVO SU KLJUČNE RAZLIKE IZMEĐU SUNČANICE I TOPLOTNOG UDARA: Jedan simptom ukazuje da morate hitno kod lekara, posledice mogu biti fatalne! 16:02
Odrasli BIVŠA MISICA KROZ JECAJE PRIZNALA: Živim u agoniji, moje telo se gasi a suprug mora da me nosi u toalet i da me kupa (FOTO) 11:00
Ispovesti IMALA JE BAJKOVITO VENČANJE A UJUTRU JE USLEDIO ŠOK: Ispovest ove žene sve je zaprepastila, a pakao koji je preživela posle prve bračne noći nije mogla ni da zamisli 18:00
Odrasli 17 SIMPTOMA RAKA KOJE SVI MORAJU ZNATI: Otkrivamo zbog čega je period od 2 nedelje ključan za lečenje! 13:01
Lice EVO KAKO DA OBRIŠETE BORE UZ POMOĆ SAMO JEDNE TRAKE: Tiktokerka tvrdi da je našla rešenje za koje je potrebno manje od 200 dinara (VIDEO) 15:01
Odrasli UMOR I OSLABLJENI VID MOGU UKAZATI NA OPAKU BOLEST: Simptomi su netipični, a jedan je posebno opasan! 17:01
Odrasli OSEĆATE UMOR I IMATE PROBLEME SA SPAVANJEM? Ovo su jasni pokazatelji na ozbiljan zdravstveni problem kod žena, jedan je posebno upečatljiv (FOTO) 13:01
Psihologija NIJE SVEJEDNO DA LI NOSITE CRNU ILI ROZU BOJU ODEĆE: Stručnjaci otkrivaju neverovatne stvari koje one govore o vama (FOTO) 16:02
Odrasli NA OVIH 7 SIMPTOMA RAKA JAJNIKA NIKO NE OBRAĆA PAŽNJU: Javljaju se u poodmakloj fazi bolest, evo koje žene su najugroženije! 20:01