Odrasli SEDENJE NIJE DOBRO ZA ZDRAVLJE: Stručnjaci upozoravaju na ozbiljne probleme i oboljenja ukoliko sedite 12 sati! 15:00
Odrasli ZAŠTO SE OSEĆATE ISCRPLJENO? Ovo su 5 pokazatelja da se obratite lekaru ukoliko osetite simptome (FOTO) 19:01
Lice SAVETI PROFESIONALACA ZA ŠMINKU ZA ŽENE PREKO 50 GODINA: Evo kako da mejkapom osvežite i podmladite lice za tili čas! (VIDEO) 16:01
Odrasli PET RANIH SIMPTOMA RAKA KOSTIJU: Ne zanemarujte noćne bolove, modrice i kvržice, kasna dijagnoza može da se završi fatalno (FOTO) 19:00
Odrasli SLOMLJENO SRCE NIJE MIT VEĆ ZAISTA POSTOJI: Evo šta gubitak voljene osobe može da izazove u organizmu i kakvi su simptomi! 15:01
Psihologija DA LI STE VUK, DELFIN, MEDVED ILI LAV: Obrazac spavanja pokazuje kojem tipu pripadate i kako da obaveze uklopite u svoj prirodan ritam 20:00
Odrasli UMOR I POSPANOST MOGU UKAZATI NA OZBILJAN PROBLEM U ORGANIZMU: Proverite odmah da li imate nedostatak ovog vitamina, može ostaviti drastične posledice(FOTO) 15:30
Odrasli OVO SU KLJUČNE RAZLIKE IZMEĐU SUNČANICE I TOPLOTNOG UDARA: Jedan simptom ukazuje da morate hitno kod lekara, posledice mogu biti fatalne! 18:02
Odrasli BIVŠA MISICA KROZ JECAJE PRIZNALA: Živim u agoniji, moje telo se gasi a suprug mora da me nosi u toalet i da me kupa (FOTO) 13:00
Ispovesti IMALA JE BAJKOVITO VENČANJE A UJUTRU JE USLEDIO ŠOK: Ispovest ove žene sve je zaprepastila, a pakao koji je preživela posle prve bračne noći nije mogla ni da zamisli 20:00
Odrasli 17 SIMPTOMA RAKA KOJE SVI MORAJU ZNATI: Otkrivamo zbog čega je period od 2 nedelje ključan za lečenje! 15:01