Ispovesti

REKLA MI JE DA JE KRAJ A ONDA OTKRILA SUROVU ISTINU O BEBI, TO ME JE SLOMILO: Ovaj muškarac je u trenutku sve izgubio (VIDEO)

Očiju punih suza dr. Aria govorio je o razvodu i aferi koju je imala njegova supruga.

10.04.2023 14:05

REKLA MI JE DA JE KRAJ A ONDA OTKRILA SUROVU ISTINU O BEBI, TO ME JE SLOMILO: Ovaj muškarac je u trenutku sve izgubio (VIDEO)
tiktok/dr.aria

Neretko u braku partneri ne govore jedno drugome iskreno o svojim osećanjima, onome šta ih muči ili šta im nedostaje u ljubavnom odnosu. Problemi se guraju pod tepih sve dok ne dođe do tačke kada jedno odluči da pređe crvenu liniju i svoju sreću potraži van braka. Tada dolazi do ljubavnih afera a one neretko rezultiraju slomljenim srcem i razvodom.

Takva situacija desila se i muškarcu koji se na društvenim mrežama predstavlja kao dr. Aria. On je u video klipovima javno govorio o emotivnom slomu koji mu se desio. Sve je počelo kada mu je jednog jutra supruga poručila da moraju ozbiljno da porazgovaraju.

tiktok/dr.aria

Doktor Aria progovorio o razvodu braka

tiktok/dr.aria

Dr. Aria govorio je o slomu svog braka

- Pozvala me je da sednemo i razgovaramo. Pitao sam da li se radi o nečemu lošem, potvrdila mi je. Sledeć što sam je pitao jeste da li je tema razgova naš brak, takođe je potvrdila. Sedeli smo oko pet minuta u potpunoj tišini. Stavio sam ruku na njeno koleno, rekla mi je da je ne dodirujem. Gledao sam je nemo, a onda je nastavila da govori - očiju punih suza dr. Aria počinje svoju ispovest.

Ono što mu je supruga saopštila nije mogao ni da nasluti. Naime, poručila mu je kako je imala aferu sa kolegom sa posla. Tu se priča nije završila.

- Supruga mi je rekla da ima aferu i da je trudna sa drugim muškarcem. Sećam se da su samo suze počele da mi se slivaju niz lice. Bio sam paralisan, nisam mogao da se pomerim niti da reagujem. Kroz glavu mi je prošlo kako sam izgubio sve. Izubio sam suprugu, brak, njenu porodicu koju sam obožavao. Sve je nestalo. Nestao je naš porodični dom, pas kojeg smo zajedno imali. Moj život je u trenutku prestao, kao da mi ga je neko oduzeo - sa knedlom u grlu objašnjavao je dr. Aria.

 

U svojoj ispovest dalje je govorio o tome kako se osećao u periodu koji je usledio. Često se preispitivao i došao do zaključka da su izgubili intimu, povezanost i da ništa nisu radili tim povodom. Oboje su znali da im se brak urušava, međutim, ona je krenula dalje i pre nego što je on okončan.

- Verujem da je razmišljala o nezadovoljstvu koje oseća i onda je pomislila da nije spremna da živi tako još narednih 10 ili 20 godina. Mislim da je ovakvo razmišljanje uplašilo. Tada počinju preispitivanja, da li je spremna da živi u takvom braku, da li će ikada moći da bude kao pre? Šta ako nikada nećemo moći da se oporavimo od ovoga? - govori ovaj muškarac koji je posle svega rekao kako razume svoju partnerku i da je ne osuđuje uprkos svemu.

Ovi snimci izazvali su salve komentara na TikToku. Neki su pisali svoja iskustva, drugi su ga hrabrili da nastavi dalje sa svojim životom i da je veoma hrabar što je o svemu javno pričao. 

- Nadam se da ćeš naći sreću koju zaslužuješ -

- Ti si divan i osećajan, prebrodićeš ovo -

- Nije svesna šta je izgubila, za brak se treba boriti -

- Retko se viđa da muškarac ovako emotivno govori o braku i ljubavi - samo su neki od komentara ispod njegovih snimaka.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)