Ispovesti

OSTAVILA JE MUŽA POSLE DVA MESECA A NOVI DEČKO JOJ JE URADIO NEŠTO ŠOKANTNO: Ovo nijedna žena ne bi oprostila! (FOTO)

Savete je potražila na internetu, niko ne može da veruje šta joj se desilo.

27.03.2023 20:01

OSTAVILA JE MUŽA POSLE DVA MESECA A NOVI DEČKO JOJ JE URADIO NEŠTO ŠOKANTNO: Ovo nijedna žena ne bi oprostila! (FOTO)
Tanjug/AP

Sklapanje braka smatra se uzvišenim činom ljubavi između dvoje ljudi. To je prvi korak ka stvaranju porodice. Upravo zbog toga u njega ne treba srljati. Pre nego što odlučimo da stanemo pred matičara trebali bismo da budemo sigurni da tu osobu dobro poznajemo i da u nju možemo imati poverenja. Svaka drastična promena ponašanja naše partnera trebalo bi na dam bude znak za uzbunu. Sami sa sobom moramo odrediti gde su nam crvene linije u emotivnim odnosima preko kojih ne smemo preći.

Upravo ovakav problem ima i jedna devojka iz Viskonsija u Americi koja se putem interneta požalila na ljubavne probleme u kojima se našla kada je otkrila poročno ponašanje svog partnera.

shutterstock.com

Njen novi dečko ima probleme sa kockanjem

-Moj bivši muž i ja smo se razdvojili dva meseca nakon našeg venčanja. Naš razvod je bio konačan pre pet meseci. Nakon što sam ga napustila, počela sam da razgovaram sa mlađim momkom sa kojim sam imala mnogo zajedničkog. Međutim, on ima problem sa kockanjem i na kraju je ukrao novac sa mog računa. Na kraju mi je vratio i učinio je sve što je u njegovoj moći da mu ponovo verujem. Nakon što je vratio novac, rekao mi je da je bio na veoma mračnom mestu i da se osećao užasno zbog toga - počinje ispovest devojka za portal Njujork Post.

Ona je dalje nastavila svoje izlaganje zamolivši stručnjaka za bračne odnose za savet koji će joj pomoći da reši ljubavnu dilemu u kojoj se našla.

- Nismo baš zvanično opet par, ali se ponašamo kao da jesmo. Niko osim mojih bliskih prijatelja ne zna za našu situaciju. Da li da presečem vezu pre nego što mi se srce slomi? - pita se ova anonimna devojka.

shutterstock.com

Da li da ostavi dečka nakon što je pokrao, pita se ova devojka

Savete koje je dobila sigurno će joj otvoriti oči ali sama mora odlučiti šta i kako dalje sa svojim životom.

- Razlika u godinama možda i nije problem, ali činjenica da je ukrao od vas bi trebalo da bude. Kako se nosi sa svojom zavisnošću od kockanja? Da li se još uvek kocka? Da li se pridružio grupi za podršku kao što je Anonimni kockari da mu pomogne da se nosi sa tim? Zato što ste se razveli nakon samo dva meseca braka, a sada i ovo, možda nešto nije u redu sa vašim brakom. Pre nego što donesete bilo kakve krupnije odluke o muškarcima, predlažem da razgovarate sa psihologom o tome zašto vam se čini da žurite u vezu i iz nje - savet je koji je dobila.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)