Odrasli

ZBOG MOBILNOG TELEFONA SAM ZAVRŠILA U INVALIDSKIM KOLICIMA: Sa ovim simptomima je sve počelo! (VIDEO)

Fenela Foks je OnlyFans model koja je ozbiljno obolela zbog prekomernog korišćenja telefona, što je sasvim slučajno otkrila pa je rešila da upozori ljude u čitavom svetu.

27.02.2023 19:01

ZBOG MOBILNOG TELEFONA SAM ZAVRŠILA U INVALIDSKIM KOLICIMA: Sa ovim simptomima je sve počelo! (VIDEO)
instagram-fenellasreels

Mobilni telefoni su postali deo svakodnevnice, pa je samim tim i normalno da se mnogi od nas bude i odlaze na spavanje uz te uređaje. Iako je poznato da bilo koje plavo svetlo smanjuje mogućnost da se zaspi, ljudi i dalje ne prestaju da ih upotrebljavaju. Njihovo korišćenje dokazano može da stvori zavisnost, a samo jedna od osoba koje tvrde da su svoje zdravlje oštetile upravo upotrebom mobilnih telefona jeste i Engleskinja Fenela Foks (29). Ona je model na OnlyFans platformi za odrasle, a shvatila je da na telefonu provodi oko 14 sati dnevno. Tačnije ne koristi ga samo kada spava.

Vremenom, njoj su krenule da se javljaju mnoge nelagodnosti. Sve je počelo kao prolazna glavobolja, da bi kasnije dobila i simptome poput malaksalosti, osećaja mučnine, dezorijentisanosti i nelagode. Završila je u invalidskim kolicima, a na kraju je bila i hospitalizovana.

- Desilo mi se stanje da sam bila na ivici toga da padnem u nesvest. Bilo je to u prevozu i bukvalno sam morala da izađem iz autobusa i sednem na ivičnjak. Osećala sam da gubim tlo pod nogama i da ću svakim trenom pasti u nesvest. U glavi mi je bila totalna konfuzija, oblivao me je hladan znoj i bukvalno sam gubila svest. Osećala sam pritisak u grudima i zujanje u ušima - objašnjava ta mlada žena koja je na kraju završila u bolnici.

Lekar joj je izvršio niz analiza, ali kada su rezultati stigli, sve je bilo u granicama normale, što ju je iznenadilo.

- U bolnici su mi rekli da je sa mnom sve u savršenom redu, da su mi svi rezultati dobri. Budući da nisu imali više šta da mi ispitaju, a krvna slika se pokazala urednom, otpustili su me kući. Moji roditelji su bili veoma zabrinuti. Pomislila sam da mi je pozlilo zbog toplote i da je to prolazna letnja sunčanica. Međutim, nastavilo se i narednih dana. Bukvalno sam gubila tlo pod nogama. Nisam mogla da hodam i do toaleta bih morala da se pridržavam uz zidove. Svakim danom mi je bilo sve gore i gore. Na kraju sam pomislila da sigurno imam COVID-19. Testirala sam se, ali ni to nije bila dijagnoza, a ja više nisam mogla da hodam - objašnjava Fenela, a prenosi San.

Njen otac je svakim danom sve više brinuo za njeno zdravlje, da je na kraju, slučajno guglajući, došao do saznanja da zapravo prekomerno korišćenje mobilnog telefona može da izazove sve njene simptome.

- Kada mi je otac to predočio, ostavila sam telefon na ceo jedan dan. Sutradan mi je već bilo bolje. Vrtoglavice i dezorijentisanost su se smanjili. Nisam verovala da je to moguće, ali pošto mi je i sledećeg dana bilo bolje uzela sam mobilni kako bih proverila svoj nalog. Budući da zarađujem od OnlyFans platforme, neprestano kreiram nov sadržaj. Međutim, kako sam uzela telefon, svi simptomi su se vratili. Sigurna sam da je prekovremena izloženost mobilnom telefonu prouzrokovala kompletno moje stanje. Trenutno pokušavam da pronađem drugi izvor prihoda i apelujem svima da koriste što manje mobilne telefone - upozorava Foksova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)