Ispovesti

SA DEČKOM KOGA JE UPOZNALA NA TINDERU OTIŠLA JE NA ODMOR: Već na aerodromu ju je sačekalo šok otkriće, pojavila se trudnica s kamerama! (VIDEO)

Tri meseca je bila uverena da je upoznala muškarca svojih snova, ali se ispostavilo da je živela u zabludi.

08.04.2023 08:10

SA DEČKOM KOGA JE UPOZNALA NA TINDERU OTIŠLA JE NA ODMOR: Već na aerodromu ju je sačekalo šok otkriće, pojavila se trudnica s kamerama! (VIDEO)
tiktok/mjayeex

Medlin Džej (22) se prošlog decembra prvi put "spojila" sa jednim mladićem na Tinderu i odmah ju je osvojio. Njih dvoje su razmenjivali poruke skoro mesec dana pre sastanka. Mislila je kako je njen izabrani muškarac suviše dobar da bi bio realan, međutim, to je nimalo nije omelo da uživa u svakoj sekundi razgovora koje su vodili. Planirali su zajedničku budućnost, čak su spominjali i osnivanje porodice.

- Bukvalno smo se složili oko svega: kada želimo decu, kakvi želimo da nam budu životi, kako će izgledati naša budućnost i tako smo se dobro slagali - rekla je Medlin, piše San.

Sve je delovalo tako bajkovito. Tri meseca nakon njihove intenzivne romanse putem interneta, par je rezervisao odmor u Španiji. Uzbuđenje zbog konačnog susreta sve više se intenziviralo kako se bližio dan putovanja.

Međutim, već na samom aerodromu Medlin se suočila sa trudnom ženom, koja je tvrdila da bi njenom partneru iz snova trebalo da rodi dete za dve nedelje. Student prava Medlin je u svojoj šokantnoj ispovesti dodala da su buduću mamu pratili njeni roditelji, koji su počeli da muškarcu "guraju kamere" u lice i da viču na njega.

@mjayeex You seriously cant make it up. It was like a scene out of jeremy kyle! #fyp #cantmakeitup #drama ♬ stream escapism - #1 worth it. stan

- Bukvalno sam doživela šok, kao da sam imala paralizu celog tela. Nikada nisam osetila ništa slično. Nisam to očekivala, ni najmanje. Došla sam u Španiju sa svojim savršenim muškarcem misleći da ćemo se venčati, a ovo je momak koji odjednom ima potpuno drugačiji život iza mojih leđa - ispričala je vidno uznemirena devojka kojoj se ceo svet srušio u samo nekoliko minuta.

Stvari su tada počele da se polako otkrivaju, pa je Medlin saznala da je čovek lagao i o svojim godinama tvrdeći da ima 32 godine, a zapravo je imao 37 godina. Takođe, navodno je prevario majku svog deteta sa kojom je bio četiri godine i to sa četiri različite žene.

Medlin tvrdi da joj je Džejson poslao poruku nakon što je napustila aerodrom, zaklinjući se u to da je njegova devojka zapravo "luda bivša" koja ga je "zarobila s detetom".

Međutim, nesrećna ljubavnica prekinula je svaku komunikaciju sa bivšim i nije ga videla otkako se njihov odmor završio.

Izbrisala sam Tinder i više nikada neću zakoračiti na tu aplikaciju - besno i razočarano istakla je devojka.

Upozorila je i druge korisnike da se i njima može desiti takva šokantna scena kakvu je ona doživela. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)