Ispovesti

U PARTNEROVOM KOMPJUTERU NAŠLA JE PODATKE KOJI SU JE ŠOKIRALI: Sve vreme se pretvarao, sada je svesna sa kim živi (FOTO)

Na lap topu svog verenika jedna Britanka je pronašla sajtove koje je tajno posećivao ali on odbija da razgovara o tome.

03.04.2023 20:00

U PARTNEROVOM KOMPJUTERU NAŠLA JE PODATKE KOJI SU JE ŠOKIRALI: Sve vreme se pretvarao, sada je svesna sa kim živi (FOTO)
Shutterstock, Privatna arhvia

Posle deset godina veze jedna Britanka je naišla na, kako je objasnila, uznemirujući sadržaj na lap topu svog verenika. Ona sumnja da je on prikriveni homoseksualac i kad je pokušala da s njim razgovara na tu temu on je je kategorički sve poricao. Međutim, od tog dana on izbegava intimne odnose s njom što je dodatno produbilo njene sumnje.

shutterstock.com

On je kategorički negirao da je gledao bilo šta na lap topu

Tajna na lap topu 

Kako je ispričala ova Britanka, u razgovoru sa ljubavnom terapeutkinjom, prvih godina njihove veze imali su sjajan se*s. 

- Kao i u svakoj vezi strast je vremenom utihnula, nismo tako često vodili ljubav ali svaki put je bilo odlično. U poslednje vreme moj verenik izbegava intimnost sa mnom. Stalno pronalazi nekakve izgovore, ali nisam bila zabrinuta zato što sve ostalo u našoj vezi sjajno funkcioniše - ispričala je ona.

Sumnje su se pojavila kad je slučajno otkrila njegovu tajnu. Naime, ona je pozajmila od njega lap top da bi završila od kuće nešto za posao i ostala u šoku kad je shvatila šta je tajno gledao.

- U istoriji pretrage pronašla sam da je gledao erotski sadržaj sa muškarcima. Kad sam ga upitala o čemu se radi, kategorički je negirao da je to gledao. Rekao mi je da mu to se to slučajno pojavljuje ali da ništa od toga nije gledao, niti ga to zanima. Osećala sam se glupo što sam ga uopšte i pitala. Međutim, od tog dana on odbija intimne odnose. Prošle su dve nedelje a moj dečko sad čak ni nema izgovore, jednostavno legne u krevet, okrene se na drugu stranu i zaspi. Muče me sumnje, šta ako je on ipak homoseksualac? Šta ako je imao paralelan život 10 godina koliko smo zajedno? - rekla je ona.

Foto: Shutterstock

Od tog dana on odbija intimne odnose sa njom što je dodatno produbilo njene sumnje

Odgovor terapeutkinje

Mnogi muškarci koji gaje emocije prema sopstvenom polu to ne žele da priznaju ni sebi, a kamoli nekom drugom. Ipak, to što neko gleda filmove za odrasle u kojem se pojavljuju istopolni partneri ne mora automatski da znači i da je on naklonjen svom polu.

- Šta god da je u pitanju to što on odbija da razgovara o tome zašto je gledao ovakve sajtove neće pomoći ni njemu, ni tebi. Nađite trenutak da ponovo iskreno porazgovarate s njim. Jasno mu stavite do znanja da ga nećete osuđivati ali da želite i zaslužujete da znate istinu - rekla je ona. 

Kako je istakla terapeutkinja, trebalo bi da uzme u obzir i da su svi sajtovi tako dizajnirani da stalno iskaču kako bi stvorili zavisnost kod ljudi.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)