Ispovesti

PLANIRALA JE VENČANJE A ONDA JE OTKRILA ŠOKANTNU TAJNU O VERENIKU: Sve dokaze pronašla je u njegovom telefonu ali zbog jedne stvari ne sme da ga ostavi! (FOTO)

Veridba je trebalo da bude nešto najlepše što joj se dogodilo, a nakon nje počela je agonija.

06.02.2023 22:00

PLANIRALA JE VENČANJE A ONDA JE OTKRILA ŠOKANTNU TAJNU O VERENIKU: Sve dokaze pronašla je u njegovom telefonu ali zbog jedne stvari ne sme da ga ostavi! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Da svaka veza nailazi na velika iskušenja pa i ona koja se kruniše veridbom dokazala je jedna devojka obrativši se ljubavnom terapeutu za pomoć. Iako je mislila da je njen partner veran te da pored nje ne vidi ni jednu drugu to nažalost nije bili istina, a surovu istinu otkrila je nakon što su se verili.

shutterstock.com

Nakon veridbe otkrila je da je partner vara

 

Ona u kasnim dvadesetim a on na početku tridesetih i iza sebe imaju sedam godina veze. Delovali su kao skladan par koji zajedno planira budućnost. Međutim, kod ove devojke su se nedoumice i prve sumnje na nevrestvo svog partnera javile kada je na Instagramu videla da njen verenik nije objavio nijednu sliku sa njihove vereničke zabave. Ona je mislila, poput drugih žena, da će tu radosnu vest njen izabranik rado podeliti sa svojim prijateljima, što nije bio slučaj a kada ga je pitala da joj objasni kategorično je odbio razgovor. Iako je to neko vreme gurnula u stranu, intuicija je govorila nešto drugo. 

Da đavo ne da mira, dokazuje i činjenica da je želela da ispita teren te je odlučila da uzme njegov telefon dok je spavao i rešila da proveri da li nešto krije. Šokirala se kada je videla njegove četove sa mnogobrojnim ženama i to čak godinama unazad. 

shutterstock.com

Razočrana devojka je otkrila zastrašujuću istinu nakon veridbe

 

Devojka je odlučila da ga probudi te mu to saopšti šta je videla.

- Kada sam mu predočila dokaze koje sam pronašla u telefonu i upitala ga za objašnjenje, on je delovao potpuno nezainteresovano. Samo je otišao u drugu sobu bez reči. Nisam znala šta da učinim, bila sam povređena i odlučila da otkažem venčanje. Kada sam to saopštila svom partneru nastao je problem, ali ne zbog ove moje odluke već zbog novca - govori prevarena devojka u ispovesti za San.

Muškarcu nije bitan njen odlazak zbog nje same već zbog doma koji su zajedno stekli a gde je devojka uložila 44.700 dolara dok je dao oko 5.600 dolara. Razočarana i ogorčena devojka se plaši da bi mogla da izgubi sve. Iz ove naizgled bezizlazne situacije pokušala je da pronađe rešenje upitajući terapeutkinju za savet.

- Morate s pomiriti sa tim da je vašoj vezi kraj i da ne treba da bude sa nekim kome ne veruje. Zajednički život ne može se graditi na osnovu laži. Morate se boriti za sebe i da krenete napred. Kada je u pitanju imovina, najbolje je da angažujete pravnog savetnika koji bi vam rekao šta je najbolje da radite u ovom slučaju kako ne biste bili oštećeni - poručila joj je ona.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)