Ispovesti DEČKO ME JE PREVARIO, A OVU OSVETU ĆE ZAUVEK PAMTITI: Devojka otkrila šta je priredila bivšem vereniku nakon raskida 19:01
Ispovesti SRELA JE BIVŠU SVOG MUŽA, A ONDA OTKRILA NJEGOVU MRAČNU TAJNU: Svakoj je isto uradio, mislio je da se nikad neće saznati (FOTO) 19:53
Ispovesti "VARALA JE MENE, A SADA I NJEGA": Muškarac otkio šta radi njegova bivša dok je u krevetu sa novim dečkom! 17:00
Ispovesti ROĐAKA JE ZVALA MOG MUŽA DA JOJ RENOVIRA STAN, a on se odjednom jedan ceo dan nije pojavio kod kuće! Ona je ubrzo došla s vestima zbog kojih sam se sledila, izjeda me sumnja! 20:01
Ispovesti POSVAĐAO SE SA DEVOJKOM I IZJURIO IZ STANA: Sledećeg jutra zatekao je scenu od koje mu nije bilo dobro, nije očekivao da će mu se tako nešto desiti (FOTO) 19:00
Ispovesti PLANIRALA JE VENČANJE A ONDA JE OTKRILA ŠOKANTNU TAJNU O VERENIKU: Sve dokaze pronašla je u njegovom telefonu ali zbog jedne stvari ne sme da ga ostavi! (FOTO) 21:00
Ispovesti DEČKO ME VIŠE NE UZBUĐUJE PA SAM POČELA AFERU SA ŠEFOM: Nakon par meseci usledio je šokantan obrt, nije ni sulutila šta će njeni muškarci uraditi! 20:30