Ispovesti

"VARALA JE MENE, A SADA I NJEGA": Muškarac otkio šta radi njegova bivša dok je u krevetu sa novim dečkom!

Otišla je od njega, a sada želi da mu se vrati, dok i dalje postoji "treća žurka".

21.07.2023 19:00

"VARALA JE MENE, A SADA I NJEGA": Muškarac otkio šta radi njegova bivša dok je u krevetu sa novim dečkom!
Foto: Shuterstock

Duge veze pomažu parovima da se bolje upoznaju, ali može da dođe i do prezasićenja. U želji da probaju nešto novo mnogi se upuštaju u avanture i varaju svog partnera ne razmišljajući da li će ga povrediti. U svojoj ispovesti jedan muškarac je otkrio kako se razišao sa svojom sada bivšom devojkom nakon 6 godina zajedničkog života.

On ima 39 godina, a ona tri godine manje i sve do poslednjeg dana njihove veze mislio je da je sve u najboljem redu u njihovom odnosu.

- Nisam imao pojma da se nešto dešava sve do pre dva meseca kada mi je jedne večeri iznenada saopštila da je nesrećna u vezi. Dodala je da je naša veza jako dosadna, pogotovo u spavaćoj sobi,da ništa ne oseća prema meni i da me ne vidi u svojoj budućnosti - rekao je razočaran muškarac u ispovesti za San. 

On joj je rekao da slobodno ode ako se tako oseća, ali je ubrzo shvatio da bez nje njegov život neće imati smisla, pa je pokušao da je nagovori da ostane i da zajednički porade na tom problemu

shutterstock.com

Muškarac je rekao sojoj partnerki da može slobodno da ode ukoliko je nesrećna u vezi.

Međutim, ona je rešila da ga napusti i da stavi tačku na njihovu vezu, a ubrzo je saznao da ga je varala sa kolegom sa posla kod kojeg se preselila u međuvremenu.

Međutim, nakon kratkog perioda mu se javila i počela da ga proganja. Konstantno mu je slala poruke, rekla da ga voli i da je pogrešila, a uz to mu je prebacila da je on kriv za njihov raskid i da je on "naterao" da napusti zajednički stan. Poruke uglavnom stižu u satima kada zna da je ona sa svojim ljubavnikom u krevetu što ga posebno boli, i zbog toga je pitao savetnicu za odnose da li da joj da drugu šansu?

Savetnica mu je sugerisala da prevara ne znači i je kraj veze.

- Ukoliko oboje želite obnovite svoj odnos možete da pokušate, ali je važno da joj vi oprostite prevaru - kaže savetnica.  

Podsetila ga je da nekada izbegavamo da preuzmemo odgovornost, ili da prihvatimo da nešto nije u redu u vezi.

- Iako kažete da niste primetili da nešto ne funkcioniše verujem da ste mogli da primetite bar neki suptilni znak. Sada je vreme da oboje otvorite karte i dogovorite se kao odrasli ljudi da li želite da probate ponovo - zaključila je savetnica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)