Ispovesti

GODINAMA GA JE IZJEDALA SUMNJA, ALI NIJE IMAO DOKAZA: A onda je ugledao scenu od koje je zanemeo i ceo njegov svet se srušio u trenu!

Kad god bi je upitao da li ga vara ona se ljutila i tvrdila da je bolesno ljubomoran.

19.07.2023 21:00

GODINAMA GA JE IZJEDALA SUMNJA, ALI NIJE IMAO DOKAZA: A onda je ugledao scenu od koje je zanemeo i ceo njegov svet se srušio u trenu!
shutterstock.com

Na samom početku zajedničkog života i braka većina parova ne mogu da skinu ruke jedno sa drugog. Sigurni smo u našu ljubav i sve to je jedno novo, lepo iskustvo. Međutim, vremenom dolazi do zasićenja i manjka strasti. Nedostatak uzbuđenja najčešće je razlog zbog koga se jedna ili oba partnera odluče na vanbračne avanture.

Kako je ispričao je dan Britanac doživeo je teško razočarenje posle 16 godina zajedničnog života i braka sa suprugom koju je neizmerno voleo.

- Zajedno smo već 16 godina i na početku je bilo sjajno. Nismo mogli da se odvojimo jedno od drugog. Ona je bila opsednuta sa mnom, emocije su bile jake i nikada nisam pomislio da bi moglo da dođe do bilo kakvih problema - ispričao je ovaj očajan muškarac.

Sve je bilo u redu dok ona nije odlučila da se više posveti svom poslu na kojem je ostajala do kasno u noć.

- Naša veza se promenila. Potpuno se posvetila svom poslu frizerke i uvek je radila do kasno. Trošila je ogromne sume novca na odeću, stalno se sređivala što je probudilo sumnju kod mene. Međutim, kad god bih je upitao da li ima drugog ljuto i kategorički je to negirala. Godinama me je izjedala sumnja, osećao sam da mi nije verna ali nisam imao dokaze - dodao je on. 

Shutterstock

Posvetila se svom poslu na kojem je ostajala do "kasno" u najskupljoj garderobi

Jedno veče se spremio da ode do supruge i njenog salona da je iznenadi. Nije očekivao da će neprijatno iznenađenje sačekati njega. 

Jedne večeri sam došao da je pokupim s posla zato što je padao sneg. Bio sam u kolima i taman se spremao da izađem iz auta kada sam je video kako izlazi iz radnje sa jednim momkom. On ju je strastveno ljubio i družao za zadnjicu. Ceo moj svet se srušio u trenu, zaledio sam se od šoka ne verujući sopstvenim očima šta vidim - iskren je bio on.  

Satima je sedeo u kolima razmišljajući šta da radi. Međutim, koliko god da mu je bilo teško odlučio je da prećuti ovaj događaj ne želeći da naruši porodicu. A, onda se njen bivši dečko pojavio na njihovim vratima, što je bila kap koja je prelila čašu.  

- Njen bivši momak se pojavio na našem pragu i tražio da je vidi. Ona nije bila tu, a on mi je pokazao poruke u kojima je tražila da ponove svoje "se*sualne fantazije". On nije znao da je ona u braku s mnom i bio je vidno šokiran kada sam mu rekao ko sam ja. Očigledno je nakon toga odlučila da nastavi da se viđa sa drugim muškarcima - rekao je ovaj povređenu muž koji je savet potražio od bračne savetnice. 

Kako je priznao sama pomisao da je njegova žena sa nekim drugim mu teško pada i ne može da se pomiri sa tim.

- Jeziv je osećaj kada pomislim da ima intimne odnose sa drugim muškarcima.  Kada joj kažem da znam da me vara ona tvrdi da izmišljam i da sam bolesno ljubomoran. Svaki put kada bih rekao da odlazim, plakala bi i molila me da ostanem. Sada oboje imamo 40 godina i mislim da gubim vreme s njom i da se uzalud nadam da će se nešto promeniti - zaključuje ovaj nesrećni muškarac.

Shutterstock

Stavio sam joj do znanja da znam da me vara, ali ona je to negirala.

Bračna savetnica mu je rekla da je poblem u njegovoj ženi koja traži uzbuđenje.

- Ona ima nisko samopouzdanje i pretpostavljam da to dolazi iz hladnog okruženja u kojem se nikada nije osećala cenjeno. Tu pažnju dobija na poslu, a pored svega toga ona želi da bude poželjna, ali je počela da meša se*s sa ljubavlju.  Vi je volite, ali ona želi uzbuđenje. Ako želi da ostanete sa njom insistirajte da započnete sa bračnom terapijom - zaključila je bračna savetnica.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)