Ispovesti

ROĐAKA JE ZVALA MOG MUŽA DA JOJ RENOVIRA STAN, a on se odjednom jedan ceo dan nije pojavio kod kuće! Ona je ubrzo došla s vestima zbog kojih sam se sledila, izjeda me sumnja!

Jedna očajna žena zatražila je pomoć savetnice za veze nakon što je posumnjala u vernost svog partnera.

23.05.2023 22:01

ROĐAKA JE ZVALA MOG MUŽA DA JOJ RENOVIRA STAN, a on se odjednom jedan ceo dan nije pojavio kod kuće! Ona je ubrzo došla s vestima zbog kojih sam se sledila, izjeda me sumnja!
shutterstock.com

Prvi problemi u vezi nastaju kada krenu sumnje da je neko od partnera neveran. Često u sitnicama tražimo tu potvrdu, međutim, nekada je situacija i više nego jasna. Ipak, one dame koje ne žele da priznaju iz prve da je problem prisutan sklapaju kocke ne bi li dobile nekakav odgovor.

To je potvrdila i jedna očajna devojka koja je zatražila pomoć od ljubavne terapeutkinje na britanskom portalu San, tražeći najbolje rešenje za njenu komplikovanu i prilično zbunjujuću situaciju. Kako je istakla, ima 27 godina, a njen verenik 30. Problem je njena rođaka koja je nedavno porodici otkrila kako čeka dete, čijeg oca niko ne zna. Osim toga, kada joj, kako kaže, postave pitanje o ocu deteta, ona o tome ne voli da priča. S druge strane, kod devojke se javila sumnja jer se njena rođaka i verenik slažu veoma dobro, čak i previše za njen ukus, pa je došla do zaključka da je moguće da je on otac tog deteta. 

Pošto joj je verenik po profesiji moler, njena rođaka je zatražila uslugu malterisanja svog salona i taj posao ona već odugovlači mesecima. Razočarana verenica kaže da je on to odradio, ali da ga je ta žena potom angažovala i da joj sredi kuhinju, a zatim da malteriše i dečiju sobu. Ni za šta od toga mu još nije platila. Sumnju najviše stvara to što je njen verenik izuzetno profesionalan i traži da mu mušterije plate 50 odsto unapred, a ostatak po završetku radova. Pošto joj je odložio plaćanje i za dečiju sobu, devojka je postala sumnjičava.

shutterstock.com

Devojka sumnja da joj je verenik neveran zbog njegovog sumnjivog odnosa sa njenom rođakom 

- Nedavno smo gledali film o ženi koja je imala vanbračno dete sa oženjenim muškarcem i on me je pitao za mišljenje. Poludela sam i pitala ga kako može tako nešto da me pita. Branio se, a potom besan izašao iz kuće. Upalio mi se alarm kada se nije vratio kući posle celodnevnog rada kod nje. Izgovor mu je bio kako je logično da je ostao kod moje rođake da bi mu to uštedelo putovanje sledećeg dana - otkrila je još u ispovesti ta očajna žena.

Savetnica nije isključila mogućnost da je žena u pravu, ali ju je posavetovala da pre bilo kakvog donošenja zaključka razgovara sa svojim verenikom smireno i objasni mu svoje sumnje

- U zavisnosti od toga kako bude protekao razgovor znaćete šta da preduzmete. Osim toga, porazgovarajte s terapeutom kako bi vas usmerio na koji način da se nosite s problemom koji imate. Ipak, pokušajte da istinu saznate direktno od verenika - zaključila je savetnica. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)