Ispovesti

ZALJUBLJEN SAM U KUMU ALI JEDNA VEST SRUŠILA MI JE SVET: Devojka mi je otkrila tajnu koja me je potpuno slomila(FOTO)

Kad je konačno najboljoj prijateljici priznao emocije desio se šokantan razvoj situacije.

19.05.2023 21:00

ZALJUBLJEN SAM U KUMU ALI JEDNA VEST SRUŠILA MI JE SVET: Devojka mi je otkrila tajnu koja me je potpuno slomila(FOTO)
shutterstock.com

Ljubav je nepredvidiva i često ume da zakomplikuje život. Kako je ispričao jedan Britanac, već tri godine je u vezi i planirao je da ovog leta upriliči venčanje sa svojom verenicom.

Međutim, poslednjih meseci su se udaljili, a on se nenadano zaljubio u najbolju prijateljicu koja je trebalo da mu bude kuma na venčanju. Taman kad je planirao da okonča veridbu i započne romansu sa devojkom o kojoj mašta, situacija se dodatno zakomplikovala kad mu je verenica saopštila da je trudna.

pexels.com

Godinama je bio zaljubljen u najbolju prijateljicu ali je to potiskivao duboko u sebi

Drugarica iz detinjstva

Prema njegovim rečima njegova kuma je devojka koju poznaje od detinjstva.

- Odrasli smo zajedno i nekako duboko u sebi sam znao da oduvek gajim duboka osećanja prema njoj. Međutim, ona je uvek imala ozbiljne veze i pomirio sam se sa sudbinom da nikad nećemo biti zajedno. Umesto toga prihvatio sam je kao prijatelja, vrlo smo bliski i kad sam pre dve godine rešio da se ženim nju sam pitao da mi bude kuma na venčanju ,što je ona oduševljeno prihvatila - započeo je svoju ispovest ovaj Britanac.

U međuvremenu, njegova kuma je okončala višegodišnju vezu i odlučila da napravi pauzu i posveti se sebi.

- Moja verenica i ja smo dobar par, nikad se ne svađamo ali poslednjih nekoliko meseci postao sam svestan da su se moje emocije prema njoj ugasile. Nisam želeo da je povredim pa sam stalno odlagao razgovor i okončanje naše veridbe. U međuvremenu, osećanja koja sam godinama potiskivao prema svojoj kumi su buknula i više nisam mogao da krijem da sam zaljubljen u nju - dodao je on.

shutterstock.com

Trudnoća njegove verenice sve je poremetila

Test za trudnoću

Prema njegovim rečima, jedne večeri su se jedno drugom jadali u kafiću, popili su malo više i rešili su da podele taksi pošto su živeli u istom kraju.

- Kikotali smo se na zadnjem sedištu i u jednom trenutku preplavile su me emocije. Zgrabio sam je i počeo divlje da je ljubim, a ona mi je uzvratila. Kad sam se pribrao priznala mi je da je i ona zaljubljena u mene i mojoj sreći nije bilo kraja. Odličili smo da već iste večeri razgovaram sa mojom verenicom i okončam tu romansu kako bismo kuma i ja konačno bilio zajedno - iskren je bio on.

Međutim, po dolasku kući sačekalo ga je iznenađenje kakvo nije mogao ni da sanja.
- Verenica mi se već na vratima okačila oko vrata i sva srećna počela da me ljubi. Nisam shvatao o čemu se radi sve dok mji nije pokazala test za trudnoću i saopštila da je trudna sa mnom. Znam da ne mogu da ostavim verenicu u ovom trenutku ali se bojim da ću izgubiti kumu u koju sam beznadežno zaljubljen. Osećam se beznadežno i ne znam šta da radim - očajan je bio on.

shutterstock.com

Ne zna kako da trudnoj verenici saopšti da je zaljubljen u drugu ženu

Savet terapeutkinje

Ljubavna terapeutkinja smatra da ne bi bilo u redu prema njegovoj verenici ukoliko joj ne bi priznao snažne emocije koje gaji prema kumi.

- Ako ste zaljubljeni u nekog drugog i imali ste nameru da okončate veridbu bilo bi nepravedno prema vašoj verenici da dozvolite da mašta o srećnoj porodici s vama dok vi patite za drugom ženom. Bez obzira da li planirate da ostanete zajedno ili ne, morate razgovarati s njom i sve joj reći. Možda će to uticati na njenu odluku i vezano za trudnoćnost. Ona zaslužuje da zna istinu i da na osnovu toga donese odluku koja će odrediti njen ali i vaš život - rekla je terapeutkinja.

Ona je naglasila da bi bilo pogrešno da se oženi verenicom samo zbog deteta, jer će unesrećiti i sebe, i verenicu, kumu koju voli ali i to dete u krajnjoj liniji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)