Ispovesti

DUGO SE ZABAVLJAM S DEČKOM, ALI VREMENOM SAM OTKRILA NJEGOV ČUDAN ODNOS S MAJKOM: Kada sam pokušala bilo šta da mu kažem usledila je reakcija koja me je slomila!

Devojka se požalila da je samo želela da se njen partner izbori za malo više slobode, ali je izvukla deblji kraj.

10.05.2023 22:01

DUGO SE ZABAVLJAM S DEČKOM, ALI VREMENOM SAM OTKRILA NJEGOV ČUDAN ODNOS S MAJKOM: Kada sam pokušala bilo šta da mu kažem usledila je reakcija koja me je slomila!
shutterstock.com

U životu uvek dođe trenutak kada roditelji treba svom odraslom detetu da pruže više slobode. Ispovest jedne devojke na Reditu podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama jer je ona otkrila da majka njenog odraslog i punoletnog dečka, koji je na fakultetu, i dalje prati svaki njegov korak.

Kako je objasnila, roditelji su generalno previše zaštitnički nastrojeni prema njemu. Kad je on pokušao da se izbori sa majčinim posesivnim ponašenjem ona je počela da drami, plače i "na taj način sina drži u ruci". 

shutterstock.com

Posesivna majka na sve načine drži sina pod svojom kontrolom

Kao da je dete 

Kako je ispričala devojka, njen partner je super, odličan je student, ali nema slobodu, čak ni kretanja, jer ga roditelji prate na svakom koraku.

- Imaju aplikaciju preko koje prate njegovo kretenje i tačno znaju u svakom trenutku gde se nalazi. To ume da bude vrlo neprijatno zato što je on odrastao muškarac, a tretiraju ga kao dete. Čak mu govore i kad treba da se vrati kući - ispričala je ona.

Kako je priznala, za nju je to zbunjujuće i čudno zato što njeni roditelji imaju drugačiji odnos i ona ima potpunu slobodu.

- Njegovi roditelji su zaista kulturni i fini prema meni. Tu nemam nikakve zamerke, ali me boli kad vidim kako mu ograničavaju kretanje i otežavaju život. Pokušao je da se izbori za malo slobode, ali je njegova majka dramila, plakala i svesno ga čvrsto drži u šaci - dodala je ona. 

Posesivnost njegovih roditelja za nju je nerazumljiva, ali i ponašanje njenog dečka koji ima strah da ne razočara tata i mamu.

- Čini mi se da je glavni motiv za njegov uspeh na falultetu strah da ne razočara roditelje, posebno mamu - rekla je ona.

Kako je naglasila, pokušala je s dečkom da razgovara na tu temu, ali je on stao u odbranu svojih roditelja, pa se sad pita da li je pogrešila što je uopšte pokretala takav razgovor.

shutterstock.com

Kad je devojka pokušala da razgovara s njim on je stao u odbranu svojih roditelja

"Njegova bitka" 

Usledili su brojni komentari na priču mlade žene, a većina smatra da ne treba da se meša u odnos svog dečka sa njegovim roditeljima.

- Ne možete da kritikujete njegov odnos sa roditeljima i naterate ga da prihvati vaša merila. To je njegova bitka i on treba da shvati. Svako vaše uplitanje u celu priču samo će pogoršati odnos između vas dvoje - 

- To je mamin sinčić i takav će ostati zauvek. Moj ti je savet da bežiš iz te veze dok još možeš - 

- Jadna njegova buduća žena, to je sve što imam da kažem - bili su samo neki od komentara na njen post.

Odgovarajući na te reakcije devojka je naglasila da nije imala nameru da bilo koga omalovažava, posebno ne roditelje momka koga voli.

- Nisam imala nameru da se mešam u njihov odnos, a još manje da omalovažavam njegove roditelje. Jednostavno sam želela da ga podržim da se izbori za malo više slobode - zaključila je ona. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)