Brak i veze

NE ŽELI DA DA ME UPOZNA SA SVOJIM RODITELJIMA: Devojka otkrila bizaran razlog za svog partnera, ko bi na ovo pristao? (FOTO)

Jedna devojka je u ispovesti otkrila da ima previše "zaštitnički" nastrojenog momka, ali da joj to smeta.

20.04.2023 20:01

NE ŽELI DA DA ME UPOZNA SA SVOJIM RODITELJIMA: Devojka otkrila bizaran razlog za svog partnera, ko bi na ovo pristao? (FOTO)
pexels.com

Jedna zabrinuta devojka  godinu dana izlazi sa momkom ali da on ne želi da je upozna sa roditeljima i prijateljima navodno zbog njihovih "loših životnih odluka" od kojih želi da je zaštiti. Devojka kaže da ga voli svim srcem i da se trudi da mu bude najbolji partner. U svojoj anonimnoj ispovesti ona tvrdi kako je sigurna da je momak voli i da uživaju jedno sa drugim a pored toga imaju i sjajne intimne odnose. Međutim, kada je reč o nekim izbiljnim koracima u njihovoj vezi, on ne želi da je uvede u druge delove svog života.

pexels.com

Već godinu dana su u vezi a on ne želi da je upozna sa svojim roditeljima

- Zamolila sam ga da me upozna sa nekim iz njegove porodice ili čak sa prijateljem i on kaže da ako to uradi, njegova majka i porodica bi saznali za vezu i bili bi nesrećni. On živi trenutno sa njima i ne želi da bude izbačen i nema gde da ode. Taj deo razumem u potpunosti - objašnjava za Loveletters.boston.com zbunjena devojka.

Momak joj je rekao da i mu neće mu biti svejedno da li će oni saznati za njih ili ne ali da isto tako ne želi da izgubi svoju porodicu. Devojka je objasnila da ne želi da naruši njegove porodične odnose ali da želi da postane deo porodice i da želi da provede ostatak života pokazujući mu koliko ga voli. Sada je u velikoj dilemi i ne zna šta da radi.

Shutterstock

Devojka je rekla da je očajna jer je potpuno isključena iz planova njenog momka

Meredit ,koja na pomenutom sajtu radi kao savetnica za partnerske odnose, joj je rekla da ne zvuči dobro kako se on ponaša u romantičnoj vezi. Ona poručuje devojci da joj je veoma čudno to što je rezervisan. Sa jedne strane želi voljene u blizini, a sa druge ne bi da prekrši nijedno od njihovih pravila. Podsetila ju je da je devojka rekla kako želi da provede sa njim život voleći ga ali da on ne može da uzvrati i da to nisu obećanja koja obećavaju budućnost

Ona kaže devojci da nisu problem porodične stvari u celoj priči već je alarm i to što je ne upoznaje ni sa njenim prijateljem niti uključuje u ostatak svog života, a on po tom pitanju ne radi ništa. Ljubav ,kako ona napominje, nije dovoljna za vezu jer dvoje mogu raskinuti zbog udaljenosti, previše posla. Zato je važan tajimng i da li je neko spreman da bude partner. 

- Posle godinu dana sa ovom osobom videli ste na čemu ste. Pustite ga da preispita svoj život da biste mogli da se usresredite na sebe. Jednostavno ne dobijate ono što želite. Ne morate da se ograničite na jednu osobu. Ima još toga za vas i vreme je da pronađete - zaključila je Meredit.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)