Brak i veze

SVI MISLE DA MU JE ONA BABA, A U BRAKU SU GODINAMA: Kontroverzni par je ranije objavio da želi dete, ali sada su otišli i korak dalje, SVET ZGROŽEN! (VIDEO)

Šeril i Kuran su počeli da se zabavljaju 2020. godine kada je on naleteo na nju dok je radila kao blagajnica u prodavnici i otad su nerazdvojni.

12.04.2023 20:01

SVI MISLE DA MU JE ONA BABA, A U BRAKU SU GODINAMA: Kontroverzni par je ranije objavio da želi dete, ali sada su otišli i korak dalje, SVET ZGROŽEN! (VIDEO)
tiktok/queen cheryl

Šeril (62) i 25-godišnji Kuran Mekejn prvi put su se sreli 2012. pre nego što su se venčali na intimnoj ceremoniji 2021. koju je uživo gledalo više od 20.000 ljudi.

Počeli su da se zabavljaju 2020. godine kada je Kuran naleteo na Šeril dok je radila kao blagajnica u prodavnici. Iako njihov brak napreduje iz dana u dan američki par se i dalje suočava sa mnogo onih koji ih osuđuju. Ipak, zbog svoje ljubavi, a pre svega velike razlike u godinama, stekli su brojne pratioce na društvenim mrežama koji svakodnevno gledaju šta se dešava u njihovom životu.

Tu popularnost oni su iskoristili kako bi zaradili novac putem interneta, a sada su otišli toliko daleko da su čak otvorili i nalog na platformi OnlyFans gde objavljuju svoje provokativne snimke iz veoma aktivnog se*sualnog života. To je izazvalo zgražavanje mnogih njihovih pratilaca, pa je par tako primoran da svakodnevno odgovara na raznorazne napade na mrežama, ali i da brani svoju vezu. 

U nedavnom TikTok video snimku, Šeril se osvrnula na napade koje svakodnevno trpe. 

- Možda nas mrze što smo zaljubljeni, ali ne bih ovo menjala ni za šta. Našla sam svoje srećno mesto i to si ti - poručila je vreme[na Tiktokerka obraćajući se svom izabraniku. 

Kratak snimak je za jedan dan dobio milion pregleda jer prikazuje kako se par smeje i mazi. Takođe je uključivao pesmu "I Don't Care" koja je išla u pozadini dok su jasno govorili o svojim osećanjima. Nedavno je podeljen i snimak tog dua kako se zajedno smeju.

- Zašto se toliko trudite za nekoga ko je 37 godina stariji od vas? - Kuran je napisao preko videa.

Odgovorio je pitanjem iz stiha pesme: "Želim da se osećam živim, ne želim više da umrem".

Par je obavestio javnost da pokuša da dobije dete, ali se odlučio na surogat majčinstvo ili usvajanje zbog Šerilinih godina. Prema nedavnim video-snimcima, Mekejnovi se i dalje bore sa usvajanjem, ali ni ta činjenica očigledno ne može da im pomuti sreću. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)