Ispovesti

NASMEŠILA SE POTPUNOM STRANCU NA ULICI, ON JE VEZAO LISICAMA I ODVUKAO: Snimak je obišao društvene mreže, svi govore o ovom mladiću! (VIDEO)

Želela je da bude ljubazna, nije ni slutila šta će joj on nakon toga učiniti.

15.03.2023 15:35

NASMEŠILA SE POTPUNOM STRANCU NA ULICI, ON JE VEZAO LISICAMA I ODVUKAO: Snimak je obišao društvene mreže, svi govore o ovom mladiću! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/nasty1prince

I dok neke devojke čekaju godinama da im priđe njihov izabranik iz snova i ne pušta više nikad, drugim deojkama to pođe za rukom bez ikakvog truda. Neke od njih čak osvoje srce potpunog neznanca. Jedna devojka se našla u takvoj situaciji šetajući gradom sa svojim drugaricama.

Iako je ona mislila da je pružanje ruke, odnosno populrnog pozdrava " pesnice" među mladima, samo pozdrav potpunom neznancu, nije ni sanjla šta se iza tog krije. Kako su se drugarice smešile dok im je momak išao u susret, jedna od njih, kojoj je bio upućen pozdrav, uzvratila je momku na isti način, kucnuvši se pesnicma. Međutim, čim je to uradila, momak joj je na zglob zakačio plišane lisice. 

Printscreen/TikTok/nasty1prince

Devojka nije očekivala ovakav ishod situacije

Ovo je izmamilo devojci osmeh na lice, dok se polako udaljavala od drugarica koje su bile potpuno zbunjene onim što se događa pred njihovim očima.

U opisu snimka koji kruži intrnetom piše "Neću više da trošim vreme" a pratili su ga tagovi poput "rizikuj", "ljubav je ljubav" i "ljubavni trik".

Snimak je pokupio 5,3 miliona sviđanja na tiktoku, a mnogi su bili oduševljeni ovim trikom i krativnošću momka koji je to osmislio.

- Ovo jedino pali ako si zgodan -

- Ona je genijalno presrećna -

- Onda su se venčali i živeli do kraja života srećno..-

- Sad je tvoja-

- Ja bih se odmah rsplakala- komentarisali su korisnici mreže.

 

I dok se većina oduševila ovim potezom, drugi su momku rekli kako je zarobio pogrešnu ruku. Inače, u pitanju je socijalni eksperiment koji radi influenser koji objavljuje pod nalogom NastyPrince, a prati ga preko pola miliona ljudi. Tiktoker radi slične eksperimnte i ankete koji su u svrsi zabave i upoznavanja ljudi, što je vrlo pozitivno prihvaćeno među njegovim pratiocima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)