Zanimljivosti

KUPILI SMO KUĆU I POČELI RENOVIRANJE, a onda je suprug otkrio šokantnu stvar u zidu: Počeli smo da vadimo, nije bilo kraja, da li je to moguće? (FOTO)

Kristen i Tom Smit su prešli više od 1.000 kilometara u Americi ne bi li dočekali da se usele u svoj novi, lepi dom, ali tamo ih je sačekala više nego neprijatna situacija.

bySrećna republika

12.03.2023 12:01

KUPILI SMO KUĆU I POČELI RENOVIRANJE, a onda je suprug otkrio šokantnu stvar u zidu: Počeli smo da vadimo, nije bilo kraja, da li je to moguće? (FOTO)
shutterstock.com

Kristen Smit (51) i njen suprug Tim (48) iz Sjedinjenih Američkih Država odlučili su da otkriju čitavom svetu na šta su naišli tokom renoviranja nove kuće koju su tek nedavno kupili od jednog uglađenog gospodina. Ispostaviće se, međutim, da je on samo spolja izgledao uglađeno, a da mu kuća zapravo uopšte nije bila takva i da je u njoj krio jednu veliku tajnu. Kristen i Tom su se, međutim, zapitali kako se toga nije rešio nakon prodaje objekta, već je ostavio njima da se sa "pronalaskom" sami snalaze.

Par je, naime, ostao "zgađen" nakon što je u jednom zidu, otkopavajući rupu oko utičnice jer su primetili nešto neobično, otkrio ogromnu zalihu kutija cigareta i vijagre. Bili su u čudu kada su uvideli šta je tu sve bilo natrpano.    

- Bili smo šokirani i zgroženi gomilom smeća - priznala je Kristen.

 

Ona je sa mužem prešla 1.130 km od Džordžije do Arkanzasa kako bi proverila u kakvom se stanju nalazi njen novi dom i kako bi mogli da započnu renoviranje. Dok je Tim u jednom trenutku sekao rupu u zidu da bi ugradio električnu utičnicu, primetili su nešto neobično zaglavljeno unutra. Nakon što su pažljivije pogledali, izvukli su gomilu praznih kutija u kojima su se nekada nalazile cigarete i vijagra.

- Nismo imali pojma da ćemo pronaći bilo šta u zidu, posebno količinu koju smo izvukli. Činilo se da je masa đubreta bila nepregledna. Nismo brojali, ali napunila sam jednu celu vreću za smeće - istakla je Kristen. 

 

 

Kristen je rekla da je u početku bila besna, ali da na kraju nije mogla da se ne nasmeje situaciji. 

- Pogotovo kada smo pronašli praznu kutiju muških tableta za potenciju - navela je ona.

S obzirom na datume na kutijama cigareta, novi vlasnici kuće veruju da je zid postavljen pre oko 10 do 15 godina.

- Pakle cigareta koje smo našli nisu iz 1950-ih, kada je kuća izgrađena, zbog čega znamo da je ovaj zid kasnije dograđen. Neki sakupljač je očigledno odlučio da svoju lošu naviku sakrije u zidovima - naglasila je Kristen. 

Prema njenim rečima, ona i njen suprug se sada plaše da bi moglo da bude još smeća zakopanog u zidovima njihovog doma.

- Bila je to jedna mala površina tako da se ne može reći šta bi još moglo biti između ostalih okvira - rekla je zbunjena žena.

To, inače, nije prvi put da su novi vlasnici kuća otkrivali raznorazne stvari u zidovima svojih novih domova. Tako je muškarac po imenu Tonjo Pinjeiro našao svežnjeve novčanica skrivene u zidovima u starim Neskvik limenkama. Pronašao je ukupno šest kutija u raznim delovima kuće koju je renovirao u Španiji. Unutra su bile uredno složene novčanice ukupne vrednosti više od devet miliona pezeta, stare španske valute, što je ekvivalentno iznosu većem od 53.000 evra. Njegova radost je bila kratka kada je otkrio da su neke od novčanica toliko stare da više nije mogao da ih zameni za evre.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)