Mace

MUŽ JE ZAZIDAO DEREKA U ZID I NIKO NIŠTA NIJE PRIMETIO: Posle mnogo sati razvalili smo gipsane ploče, usledio je šok! (VIDEO)

Ovaj snimak privukao je ogromnu pažnju internet zajednice, pogledalo ga je čak 25,7 miliona ljudi, a evo i zašto.

05.03.2023 10:01

MUŽ JE ZAZIDAO DEREKA U ZID I NIKO NIŠTA NIJE PRIMETIO: Posle mnogo sati razvalili smo gipsane ploče, usledio je šok! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/kealmod80

Ljubimci zauzimaju posebno mesto u našem životu i bukvalno je sve podređeno njima, kao da su članovi porodice. Oni koji imaju mace znaju da su zbog svoje pitomije i umiljatije prirode, ali i potrebe za skrivanjem, dosta tihe životinje, pa nekada na njihovo prisutvo možete i zaboraviti.

Jedan bračni par podelio je svoje neobično iskustvo sa ljubimcem, mačkom Derekom, koji je unutar zida kuće bio zarobljen čak 7 sati i svi su potpuno zaboravili na njega. Naime, dok je čovek majstorisao po kući i zatvarao rupe na jednom zidu, mačak se ušunjao unutra i proveo tamo skoro trećinu čitavog dana. Nakon nekog vremena par je shvatio da mačke nema nigde, a u jednom trenutku su verovatno došli na ideju i da je mogao da se skriva po rupama dok je čovek radio. Ono na šta životinja, međutim, sigurno nije računala, jeste da će ostati zarobljena u unutrašnjosti zida.

Nakon što su ga verovatno tražili sve vreme, primetivši njegovo odsustvo, odlučili su da sruše donji deo gipsanih ploča ne bi li proverili da li se nalazi iza njega. 

Dok je čovek pažljivo udarao u zid, uklanjajući gipsane ploče sa njega, odjednom se pojavila velika rupa u koju je on virnuo ne bi li video da li se tu nalazi njihov ljubimac. Pošto je utvrdio da ga nema, odlučio je da sruši i drugi deo zida, odnosno ukloni i drugu ploču. Kada je i nju uklonio, odatle je posle nekog vremena izašao preplašeni, veliki, crni mačak

Žena mu se posebno obradovala uzviknuvši: "Tu je! Kakav pakao brate". Mačak je nabrzinu išetao iz rupe u prostoriju i pobegao napolje.

Inače, dok je bio mladunče, žena je podelila kako je bio prava maza i da je voleo da se igra s kartama i valja po podu i prostirkama. 

Snimak zarobljenog mačka je pogledalo 25,7 miliona ljudi, a  sviđalo ga je 1,4 miliona korisnika mreže.

Mačak je nesumnjivo postao popularan, ali između ostalog i veliki heroj jer je preživeo zarobljen iza zida čak 7 sati. Pretpostavlja se da su vlasnici shvatili da se tu krije nakon nekoliko sati traženja, ali i nakon što su čuli mjaukanje iza zida.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)