Mace

UGLEDALA JE MIŠA U KUĆI I SKAMENILA SE! Pojurila je po mačku i donela je naspram životinjice, međutim, usledio je šok nad šokovima, vrisnula je od zaprepašćenja! (VIDEO)

Jedna korisnica TikToka očekivala je da će se njen kućni ljubimac obračunati s malenim "neprijateljem", ne sluteći da će se dogoditi nešto potpuno suprotno.

bySrećna republika

28.02.2023 12:30

UGLEDALA JE MIŠA U KUĆI I SKAMENILA SE! Pojurila je po mačku i donela je naspram životinjice, međutim, usledio je šok nad šokovima, vrisnula je od zaprepašćenja! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/crystalcopeland75

Od davnina je poznato da su mačke odlični lovci i da su im glavni plen miševi. Situacija je ista bilo da su u pitanju one rasne mace ili pak domaće, budući da im je instinkt koji ih tera da se same bore za sopstvenu hranu duboko usađen i teško je i zamisliti da neka od njih ne bi reagovala u prisustvu nezvanog gosta u vidu miša. To se posebno odnosi na situaciju ukoliko bi se on našao u njihovoj kući, to jest na njihovoj teritoriji

Međutim, da li je zaista baš sve tako? 

Naime, Tiktokerka koja se na toj društvenoj mreži predstavlja kao @crystalcopeland75, objavila je snimak svoje mačke koji dokazuje da je istina sve suprotno od onog gorepomenutog. Ona je jednog dana u sobi s garderobom zatekla malenog mišiča, koji se, da stvar bude interesantnija, nimalo nije plašio. Kako bi ga oterala ona je otišla po svoju mačku, koja je u tom trenutku spavala na krevetu u spavaćoj sobi. Onako bunovnu, ona ju je unela u sobu s mišem i spustila na stvari preko kojih je on upravo pretrčao. Odjednom, dve životinje našle su se oči u oči. 

Printscreen/TikTok/crystalcopeland75

Mačka je pogledala u miša, a zatim ga i onjušila, pri čemu se on nimalo nije plašio 

Međutim, iako se očekivalo da će posle najviše sekundu, dve, opasni predator da poleti na svoju žrtvu, dogodilo se nešto potpuno suprotno. Mišić je prišao ogromnom "prijatelju" i bez imalo straha počeo da ga njuška. Mačka je najpre bila zbunjena, a zatim je uzvratila istom merom. 

Činilo se da joj nije bilo najjasnije šta se događa, pa je još pogledala u svoje gazde na trenutak, kao da traži objašnjenje za tu novonastalu, krajnje neobičnu situaciju. Ali tek onda je usledio haos. 

Miš je prišao mačkinim leđima i popeo se na nju, a njoj iako to, kako se čini, nije bilo najprijatnije, ipak se nije bunila. Stoički je izdržala tu životinjicu koja se uspela na nju, pa je još počela da je nosi po kući. Međutim, bila je toliko oprezna da je stomak vukla po podu, dok su njene gazde vrištale od smeha. 

- Definicija potpuno beskorisne mačke - stajalo je u opisu videa oz ogroman smajli kome suze naviru od smeha.  

Reakcije korisnika TikToka tek su bile urnebesne. 

- Verujem da je taj miš upravo usvojio vašu mačku - 

- Tom i Džeri - 

- Taj miš sad sigurno misli: Vodi me u pobedu - 

- Jesu li se njih dvoje poznavali pre ovoga - 

- Treba nam više ovakvog sadržaja - 

- Postali su prijatelji - glasile su samo neke od reakcija koje su, sudeći po jeziku, stizale iz svih krajeva sveta. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)