Kuce

VOZILA SAM SATIMA DA DOĐEM DO MOG ŠTENETA PITBULA: Usledio je šok, a onda i sudbinski obrt! (FOTO)

Mladić koji je delio pse tvrdio je da ima štene pitbula i da će da pokloniti, međutim, kada je Tiktokerka Medi stigla odmah je shvatila da je po sredi prevara.

25.02.2023 18:01

VOZILA SAM SATIMA DA DOĐEM DO MOG ŠTENETA PITBULA: Usledio je šok, a onda i sudbinski obrt! (FOTO)
Printscreen TikTok/phattyyy_madi

Tiktokerka po imenu Medi vozila se satima da bi uzela čistokrvnog pitbula koga je videla na Fejsbuku. Međutim, kad je stigla shvatila je da pas ne samo što nije rasan, već ni ne liči na pitbula.

A onda je usledio sudbinski obrt. Maleno štene odmah je osvojilo njeno srce, pa je rešila da ga ipak udomi, iako je bilo jasno da je u pitanju prevara.

@phattyyy_madi

definitely not a pitty, but wouldnt want her any other way❤️ ♬ Oh No - Kreepa

"Znala sam da laže"

Kako je ispričala Medi, pas je bio mešanac tamno smeđe boje. Ni po krznu, ni po očima i obliku glave nije ličio na pitbula.

- Momak mi je sms porukom rekao da je u potanju rasan pas, ali čim sam ga ugledala znala sam da laže – napisala je Medi.

Ipak, ona je odlučila da ga uzme i danas je to njen najbolji prijatelj po imenu Nula. Odrastao je pas koji obožava Medi, a ona ističe da je on njen najbolji prijatelj i da ga ne bi menjala ni za šta na svetu.

- Definitivno nije bio štene koje sam želela, ali danas ne bih ni htela da je drugačije – napisala je Medi pored snimka kojim je dokumentovala svoje putovanje po novog kućnog ljubimca.

Pohvale za human gest

Usledili su brojni komentari njenih pratilaca koji su pohvalili njen human gest i to što je odlučila da uzme štene iako nije rasni pas.

- On je divan iako nema isto krzno kao pitpul - 

- Teško je pogoditi šta je, ali je svakako lep pas - 

- Bože, kako je sladak, zar je važno koje je rase?! I mi smo imali sličnog mešanca i voleli smo ga najviše na svetu – bili su samo neki od komentara njenih pratilaca.

Medi je pojasnila da joj zapravo nije ni važno koje je rase pas, ali da je dala da se uradi njegov DNK kako bi bolje mogla da se brine o njemu i pazi na moguće rizike od bolesti koje imaju određene rase.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)