Kuce

KUPILA SAM ŠTENE ČISTOKRVNOG GOLDENDUDLA ZA 1.910 EVRA: Ono u šta se pretvorilo potpuno me je zaprepastilo, šta su mu to uradili? (VIDEO)

Jedna korisnica TikToka je otkrila da je mladunče rasnog psa koje je kupila bilo ono o čemu je sanjala sve dok životinjica ogromnom brzinom nije počela da se menja.

19.02.2023 11:01

KUPILA SAM ŠTENE ČISTOKRVNOG GOLDENDUDLA ZA 1.910 EVRA: Ono u šta se pretvorilo potpuno me je zaprepastilo, šta su mu to uradili? (VIDEO)
Pintscreen/Tiktok/porterpooo

Ne postoje reči kojima se može opisati uzbuđenje, kako odraslog čoveka, tako i deteta, kada u kuću stiže novi ljubimac, naročito ukoliko je u pitanju mladunac. Pored toga što su mu verovatno danima unapred obezbeđeni svi uslovi za život u kući, budući vlasnik je već isplanirao kako će sa njim deliti svaki slobodan trenutak i pružiti mu svu moguću pažnju i ljubav. 

Jedna vlasnica se upravo tako osećala nakon što je isplanirala da u svoj dom dovede ni manje ni više nego izuzetno vrednog psa rase Goldendudl, međutim, doživela je više nego neprijatno iskustvo sa svojim krznenim ljubimcem kog je kupila dok je još bio mladunče. Naime, pas Porter navodno pripada rasi koja nastaje ukrštanjem zlatnog retrivera i pudle i kao mladunče je, kako i treba da bude, imao izrazito braon boju krzna. Zbog toga vlasnici ništa nije bilo sumnjivo jer bi ta boja krzna trebalo da se zadrži i kod odraslih jedinki, pa je za njega iskeširala čak 1.910 evra.

Kao i svi i ona je bila uzbuđena i srećna i pokušavala je da se privikne na prisustvo ljubimca, međutim, kako je objavila u jednom snimku, veoma brzo je shvatila da nije dobila ono što je želela. Podelila je objavu u kojoj je prikazala kako je maleni pas s vremenom postajao sve svetliji i svetliji, dok se braon boja nije zadržala samo u obliku mrlja i tufni, a zatim je potpuno i nestala.

Pintscreen/Tiktok/porterpooo

Mladunče je vlasnica dobila u očekivanoj braon boji, ali je ona kasnije potpuno nestala i pas je postao beo kao sneg 

Psić Porter je nakon izvesnog vremena na njeno zaprepšćenje postao beo, poput pudle. Potpuno sluđena time, ona je u opisu objave pokazala kako se pas menjao vremenom i da je postao neprepoznatljiv.

Iako bi u svakom drugom slučaju neko pomislio da je po sredi nesporazum i da pas jeste Goldendudl, te da su geni jedne od dve rase preovladale, žena je bila potpuno sigurna da je bila meta prevare odgajivača. Kako je istakla, odgajivač ju je prevario tako što je prefarbao krzno psa.

Ona je u objavi napisala: "Kada vas odgajivač prevari i otkrijete da je vaš pas obojen".

Snimak vlasnice postao je viralan i pokupio je više od 3,6 miliona lajkova. Ipak, ispostavilo se, barem prema komentarima njenih pratilaca, da vlasnica nije bila upućena i da je promena boje krzna normalna kod te rase pasa i da ne mora obavezno da ostane braon.

- Mislim da nije bio stvarno obojen. Moj mali pas je rođen crn i sad je potpuno beo -

- Ovo nije farbano štene, to je krzno mladunčeta i normalno je da vremenom promeni boju -

- To se dešava mnogim psima - komentarisali su korisnici mreže.

Vlasnica je objasnila da je mladunče devojčica i da je delovala umorno i pospano kada ju je kupila od odgajivača. Rečeno joj je da je primila vakcinu, međutim, kada je vlasnica ponovo kontaktirala odgajivača, nije odgovarao na poziv i ugasio je broj, zbog čega je dodatno bila uvrena da je prevarena. Istakla je da je čula da pojedini psi dobijaju lažne vakcine i da je to možda bilo povezano sa gubitkom boje koju je štene dotad imalo.

Inače, ono što je najvažnije jeste da se ona vremenom privikla na boju krzna svog ljubimca i jednako ga voli kao i onda kada ga je dobila.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Aoooo

19.02.2023 13:15

Ne valja ni čovjek 2 iljade, a ne pašče.

Vinko

19.02.2023 23:29

Goldendudl -zlatnodudlanje, sama joj reč kaže, ne znam kako joj nije jasno. Sama joj reč kaže, šta je kupila!!!!

Žika

20.02.2023 07:37

Nisi ti gladna... Ti si besna.