Ispovesti

MUŽ SPAVA SA LJUBAVNICAMA DOK JA SPREMAM KUĆU, SVE ČINIM DA MU UDOVOLJIM: Monika otkriva kako izgleda njen brak, evo šta joj nije dozvoljeno! (FOTO)

Zavodljiva Šveđanka svojom ispovesti o bračnom životu podigla je veliku prašinu.

26.03.2023 21:01

MUŽ SPAVA SA LJUBAVNICAMA DOK JA SPREMAM KUĆU, SVE ČINIM DA MU UDOVOLJIM: Monika otkriva kako izgleda njen brak, evo šta joj nije dozvoljeno! (FOTO)
instagram.com/swedish_bella

Šveđanka Monika Hald (37), lepotica koja se obogatila kreirajući ekstremno provokativni sadržaj za OnliFans, tvrdi da je posvetila svoj život tome da svog muža Džona (39) učini srećnim, iako je to značilo da usput izgubi neke prijatelje.

Zapravo sam imala prijatelje iz detinjstva koji su mi direktno govorili da sam izgubila dostojanstvo žene - rekla je Monika za "Ljubav bez osuđivanja“.

Tipičan dan za Instagram manekenku uključuje kuvanje obroka za Džona, čišćenje kuće i vežbanje, ali ne i biranje sopstvene odeće jer on bira sve što će ona obući.

- Džon voli da se lepo oblačim kod kuće, to je obično se*si i sportski, a on ne voli da se šminkam po kući. Neke žene možda ne vole da im se govori šta da rade ili da nose, ali volim kada mi daje uputstva - objašnjava ta plavuša bujnih oblina.

Ona se tu ne zaustavlja u objašnjavanju kako žena treba da se ponaša u braku da bi suprug bio srećan.

 - Kada ja radim, to njega čini srećnim, što i mene čini srećnom - dodaje Monika.

Dok ona tvrdi da je u stanju da radi kućne poslove i da ispunjava potrebe muža u spavaćoj sobi, on je takođe zauzet pozivanjem drugih žena da imaju se*s sa njim.

- Ovo spavanje sa drugim ženama, pre svega, to je zaista mali deo naše veze - rekao je Džon za britanske medije. 

On je objasnio kako zapravo funkcioniše njihov brak koji je izazvao brojne kontroverze u javnosti.

- Monika je bila hladna prema tome, kao i ja. Mislim da je luksuz ovo što imam i da verovatno većina momaka gleda u moju ženu i pati za njom. Ako pogledate kako svi drugi sisari to rade na taj način, obično alfa uspe da osvoji sve druge ženke - zaključio je Džon, dodajući da njihov način života čitav odnos čini "daleko opuštenijim".

A kada je u pitanju se*sualni život bračnog para, Monika priznaje da je njen muž dominantan.

- Sviđa mi se kada muškarac preuzme odgovornost i radi šta želi. Uvek sam na raspolaganju za potrebe svog muža i volim to. Za mene je to uzbudljivo, tako da nemam nikakvih problema - zaključila je Monika.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)